TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile her gün yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ve parkurları ile devam ediyor. Kıyasıya bir mücadelenin, gergin anların, atışmaların ve hatta kavgaların yaşandığı Survivor 2020’nin çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde sürüyor. Her yıl okyanus kıyısında ve sahilde çekilen Survivor’ın bu yıl nehir kenarında çekildiğini gören yarışma severler, Survivor 2020 neden deniz kenarında değil? Survivor neden okyanus kenarında / kıyısında değil? Survivor 2020 neden sahilde değil? Survivor neden nehir kenarına taşındı, göl kenarında yapılıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Her yıl, sahile vuran dalgalar eşliğinde Survivor mücadelesi izlemeye alışmış olan yarışma severler, bu değişimin sebebini öğrenmek istiyor. Survivor 2020’nin neden deniz kenarında olmadığı soruları haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR 2020 NEDEN DENİZ KENARINDA DEĞİL?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bu yıl deniz kenarında değil, nehir kenarında yapılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor’un her yıl olduğu gibi yine Dominik Cumhuriyeti’nde çekilmeye devam edeceğini, ancak sahil kenarında değil, farklı bir coğrafyada bulunan çekim alanında programın yapılacağını söyledi.

survivor panorama damla can kimdir

SURVİVOR NEDEN OKYANUS KENARINDA / KIYISINDA DEĞİL?

Survivor 2020 neden okyanus kenarında / kıyısında değil sorusu yanıt buldu. Survivor’ı hazırlayıp sunan Acun Ilıcalı, nehrin ormanın içinden geçtiğini, burada kamp yapıldığını, nehirde timsah olmadığını ancak diğer hayvanlar için garanti vermediklerini, yarışmacıların kendisini koruyacağından şüphesi olmadığını dile getirmişti. Survivor yönetici ekibinin aldığı karara göre yarışma bu yıl okyanus kenarında / kıyısında değil, orman içinde, göl kenarında yapılıyor.

survivor panorama melisa emirbayer kimdir