TV - Magazin

Doya Doya Moda Su Baher kimdir yaşı nereli boyu kilosu bedeni oynadığı diziler

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher'in kim ve nereli olduğu, boyu, yaşı, kilosu ve oynadığı diziler araştırılmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda'nın yeni bölümleri, bugün itibarıyla ekranlarda olacak. Bu sezon büyük beden yarışmacıların mücadele ettiği yarışmada yer alan isimlerin de hayatları merak ediliyor. Yarışmanın en dikkat çekici isimlerinden Sepideh Su Baher'in de kim ve nereli olduğu, yaşı, boyu, memleketi ve daha önce oynadığı diziler araştırılıyor. Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher'le ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

DOYA DOYA MODA SU YAŞI KAÇ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Su Baher, 1999 yılında doğdu ve 21 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA SU NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Su Baher, İran'da doğdu. Bir süre önce Türkiye'ye yerleşme kararı alan Su Baher, akıcı şekilde Türkçe konuşabiliyor.

DOYA DOYA MODA SU BOYU KAÇ

Doya Doya Moda yarışmacıların Su Baher'in boyuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak boyunun 1,70 civarı olduğu tahmin ediliyor.

DOYA DOYA MODA SU KİLOSU KAÇ

Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher'in 68 kilo olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA SU KAÇ BEDEN

Doya Doya Moda yarışmacılarından Su Baher'in 42 beden olduğu biliniyor.

DOYA DOYA MODA SU OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmacılarından Su Baher, kısa süre önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk dizilerinde rol almış ve tanınırlığını artırmıştı.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }