TV - Magazin

Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın nereli olduğu, boy ve kilosu ile yaşı, tiki olup olmadığı, eşi ve burcu merak ediliyor.

Survivor 2020’nin iddialı isimlerinden Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Ardahan nereli, boyu kaç cm, yaş kaç, tiki mi var? Survivor Ardahan evli mi, burcu ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Gönüllüler Takımı’nda canla başla mücadele eden ve takım arkadaşları ile yaşanacak tartışmalardan uzak durmaya çalışan Sadık Ardahan Uzkanbaş’ın yaşamına dair detayları araştırıyor. Haftalık performans tablosunda -2 puanla düşük bir çizgide olan Ardahan’ın hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR ARDAHAN NERELİ, BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 Adana doğumludur. Aslen Adanalı olan Ardahan, yaşamını da Adana’da sürdürüyor. Survivor’da yarışan Sadık Ardahan’ın boyunun kaç cm olduğu ise bilinmiyor. Survivor’a 80 kilo başlayan Ardahan’ın 8 kilo verdiği ve 72 kiloda olduğu biliniyor.

SURVİVOR ARDAHAN’IN YAŞ KAÇ, TİKİ Mİ VAR?

Survivor 2020’de yarışan Ardahan’ın yaşı 33’tür. Stresli olduğu anlarda tiki belirgin olan ve yüz hareketlerine yansıyan Ardahan 8 yıl Adanaspor’un altyapı takımlarında futbol oynadı ancak sakatlık yaşadı ve futbola ara vermek durumunda kaldı. Daha sonra askere giden, askerden döndükten sonra ise yurtdışına çıkan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Dubai ve Kazakistan’da çalıştı.

SURVİVOR ARDAHAN EVLİ Mİ, BURCU NE?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş evli değil. Survivor Ardahan’ın burcunun oğlak olduğu kaydediliyor. Yeni yerler ve kültürler ile yeni insanlar tanımayı çok sevdiğini söyleyen Survivor Ardahan, bu yüzden imkanı olduğu zamanlarda farklı ülkelere ve şehirlere gittiğini dile getiriyor.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }