TV - Magazin

Survivor Nisa kaç yaşında, kimdir, aslen nereli, boyu kaç? Survivor Nisa Bölükbaşı mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı’nın kim ve nereli olduğu ile yaşı, boyu, kilosu ve ne iş yaptığı soruları yanıt buldu.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan Nisa Bölükbaşı’nın yaşı, kim olduğu, memleketi, boy ve kilosu ile yaptığı iş merak konusu oldu. Survivor Nisa kaç yaşında? Survivor Nisa kimdir, aslen nereli? Survivor Nisa’nın boyu ve kilosu kaç? Survivor Nisa Bölükbaşı’nın mesleği ne, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Survivor genel performans tablosunda tüm zamanlarda gösterdiği mücadele ile yüzde 54.74’lük bir başarı oranı yakalayan ve birçok rakibini geride bırakarak üçüncü sırada yer alan Nisa Bölükbaşı, şu ana kadar birebir mücadelelerde 76 oyun kazandı, 50 oyun kaybetti. Grup olarak ise 46 galibiyet ve 54 mağlubiyet istatistiğine sahip olan Nisa Bölükbaşı, haftalık tabloda ise iyi bir grafik çizemedi ve on ikinci sırada yer aldı. Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın hayatı ve biyografisi ile hakkında merak edilen diğer notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag şehrinde dünyaya gözlerini açtı. 6 yaşında iken Çekya’daki en iyi yüzme takımına giren, 8 yaşından itibaren ise tenis oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü’nde 15 yıl boyunca oynadı ve bu süreçte yüzme hocalığına da başladı.

Survivor Sercan kimdir, aslen nereli, yaş kaç, boyu kaç cm? Survivor Sercan Yıldırım evli mi, eski sevgilileri kim?

SURVİVOR NİSA KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı 22 yaşında. Kariyerini voleybol sporundan yana geliştiren Nisa Bölükbaşı, libero pozisyonunda oynadı ve 2018 yılında U20 kategorisinde takımı ile ikincilik elde etti.

SURVİVOR NİSA ASLEN NERELİ?

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı Çekyalı. Babası Türk vatandaşı, annesi ise Çek Cumhuriyeti vatandaşı olan Nisa Bölükbaşı’nın babasının aslen nereli olduğu bilinmiyor.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Nisa Bölükbaşı’nın boyu 170 cm’dir. Survivor’da 66 kilodan 63 kiloya düşen Nisa Bölükbaşı, voleybolu bıraktı ve 2018 yılında mimarlık eğitimi görmeye başladı. Yaz ve kış sporları ile ilgilenen ve snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporlarını yapan Nisa Bölükbaşı’nın burcu Yengeçtir.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI’NIN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı voleybolcu. Şu an bu mesleğine devam etmeyen Nisa üniversiteye gidiyor ve mimarlık okuyor.

Survivor Yasin kim, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm? Survivor Yasin Obuz’un burcu nedir, evli mi, eşi kim?

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }