TV - Magazin

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Survivor 2020’nin sempatik ismi Nisa Bölükbaşı’nın boyu, burcu, kaç yaşında olduğu, mesleği ve ailesi hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Survivor Gönüllüler Takımı’nda yarışan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda düşük performansı ile eleştirildi ancak son günlerde yarışlardaki azmi ile alkış topladı. Nisa Bölükbaşı’nın kim olduğunu ve hayatına dair detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Nisa Bölükbaşı’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Survivor Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. Nisa Bölükbaşı’nın mesleği ve voleybol geçmişi hakkındaki detaylar ile yaşamı hakkında merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR NİSA’NIN BOYU KAÇ, BURCU NEDİR?

2 Temmuz 1998’de Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde doğan Survivor Nisa Bölükbaşı’nın boyu 1,70, burcu ise yengeçtir. 6 yaşında Çekya’daki en iyi yüzme takımına giren, aynı yıl profesyonel olarak kayak yapmaya da davet edilen Nisa Bölükbaşı, 8 yaşından itibaren tenis oynuyor ve Prag Tenis Kulübü’nde 15 yıl boyunca oynadı.

SURVİVOR NİSA NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 2020’de yarışan Nisa Bölükbaşı şu an öğrenci. 2018 yılında voleybolu bırakan ve üniversitede mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı, hobi olarak ayrıca snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporlarını da yapıyor.

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI’NIN YAŞI KAÇ?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın yaşı 22’dir. Erken yaşlarda yüzme hocalığı da yapan, ardından kariyerini voleybol sporunda geliştiren ve libero pozisyonunda oynamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

NİSA BÖLÜKBAŞI’NIN AİLESİ KİM, ASLEN NERELİ?

Nisa Bölükbaşı’nın babası Türk, annesi ise Çekya vatandaşı. Survivor’a 66 kilo ile katılan Nisa Bölükbaşı’nın 3 kilo verdiği geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }