Sürekli değişen ekonomik göstergeler, piyasalardaki son durumun canlı takip edilmesini gerektiriyor. Ekonomi ile yakından ilgilenen kişiler, hem altın ve döviz, hem borsa ve ekonomik gelişmeler, hem de son yıllarda revaçta olan kripto paralardaki son durumla ilgili son dakika gelişmelerini takip etmeye çalışıyor. Tüm bunlar için tek bir adres tüm beklentiyi karşılıyor.

Borsadaki canlı hareketler, hisselerin iniş ve çıkışları, hisselerle ilgili güncel haberler borsa.net sitesinde yayınlanıyor. Aynı zamanda canlı döviz kuru ile dolar, euro ve diğer para birimleri ile ilgili güncel verilere de ulaşılabiliyor. Çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ile birlikte altının ons fiyatı ve gram altın fiyatları da güncel verilerle kullanıcıya sunuluyor.

Canlı borsa takibi için özel olarak hazırlanmış borsa yazılımı tüm beklentilere cevap veriyor. Bist 100, viop 30 takibi, pariteler ve anlık çapraz kur verileri, en çok kazandıran hisseler ve en çok kaybettiren hisseler ile borsada işlem gören tüm hisselerin canlı verileri tek ekrandan kullanıcıya sunuluyor. Aynı zamanda Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerin yanı sıra, dünyadaki en popüler hisselerin fiyatları da canlı olarak takip edilebiliyor.

Canlı borsa takibi artık daha kolay

Canlı borsa takibi yapmak isteyenler tüm sorularına cevap bulabilecekleri, tüm beklentilerini karşılayan güvenilir bir kaynak arayışını sürdürüyor.  Sektörde uzun yıllardır kaliteli ve güvenilir hizmet veren bir şirket olan Uzno Bilişim tarafından geliştirilen ve yayına alınan borsa.net adresinde, en doğru veriler, eksiksiz olarak kullanıcılara aktarılıyor. Borsaya dair her şeyin yer aldığı sitede, istediklerinizin fazlasını bulacaksınız.

Borsayı ve hisse senetlerini yakından izleyebilirsiniz

Borsayı ve hisse senetlerini yakından izlemek için borsa.net’i tercih edebilirsiniz. Halka açık hisselere dair güncel gelişmeler, hisselerle ilgili haberler, canlı kap haberleri ve hisse senetlerine dair aradığınız her şey tek bir adreste yer alıyor. Yüzlerce yatırım aracının alınıp satıldığı borsaya daha donanımlı bakmak, borsanın işleyişine ve canlı verilerine daha iyi hakim olabilmek için bu adresi takip etmelisiniz.

Borsa.net’te başka neler var?

Borsa.net’te ayrıca kripto paralarla ilgili canlı veriler de paylaşılıyor. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve tüm kripto paralarla ilgili hacim, alış, satış bilgileri sitede yer buluyor. Ayrıca güncel emtia fiyatlarına işaret eden petrol, ons, platinyum ve paladyum canlı fiyatları da yayınlanıyor. Ekonomiye dair her şeyi bulabileceğiniz bu adreste altın ve döviz güncel fiyatları, Türkiye'den ve dünyadan son dakika ekonomik gelişmeler sizleri bekliyor.