Vakıfbank, müşterilerine özel kredi imkanları sunmaya devam ediyor. 80.000 TL’lik ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, gelir belgesi ve bazı banka politikalarına uygun müşteri olma şartlarını yerine getirdiklerinde krediden yararlanabiliyorlar.

VAKIFBANK 80.000 TL KREDİ BAŞVURUSU ŞARTLARI NEDİR?

Müşteriler, başvuru şartlarını yerine getirdiklerinde Vakıfbank’ın sunduğu ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyorlar. Vakıfbank, kredi notu 1100 ve üzerinde olan vatandaşların krediden yararlanabileceklerini, gelir belgesi ile başvuru yapabileceklerini duyurdu. Sigorta süresi 6 ay altında olan ve kredi notu 1100’ün altında olan vatandaşlar krediden yararlanamayacak. Emekli olan vatandaşların ise ihtiyaç kredisinden yararlanabilmek için maaşlarını Vakıfbank’a taşımaları yeterli.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank’ın 80.000 TL’lik ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen ve gerekli şartları yerine getiren vatandaşlar şubeye giderek kredi başvurusunda bulunabilirler. Vatandaşlar başvuru sırasında kimlik belgelerini ve gelir belgelerini yanlarında bulundurmalılar. Vatandaşlar kredi başvuru formunu tamamladıktan sonra kredileri müşteri temsilcisi tarafından onaylanmaya gönderilecek ve uygun şartlar sağlandıysa kredi vatandaşların hesabına yatırılacak. Emekli vatandaşlar eğer maaşlarını Vakıfbank üzerinden alıyorlarsa şubeye gitmeden internet bankacılığıyla 80.000 TL’lik ihtiyaç kredisinden yararlanabilecekler ve 60 ay vadeyle ödeme yapabilecekler.

VAKIFBANK İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NASIL ALINIR?

Müşteriler, Vakıfbank’a bir taşınmaz ipotek verdiklerinde krediden yararlanabilirler. Yalnızca gayrimenkul değil aynı zamanda araç ipoteği de banka tarafından kabul edilmektedir. Vakıfbank, 80.000 TL’lik ihtiyaç kredisiden yararlanmak isteyen ve ipotek edeceği mülk gayrimenkul olan müşterilerine ekspertiz değerinin yüzde 75’ine kadar kredi imkanı sunacak. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra 1-2 gün içerisinde başvurular değerlendirilecek ardından ekspertiz yapılarak krediler 60 ay vadeyle müşterilerin hesaplarına yatırılacak. İpotekli araç kredisi alacak müşteriler 10 yaşına kadar olan araçlarını bankaya ipotek ederek krediden yararlanabilecek. Banka ipotekli araç kredisi alımlarında aracın kasko değerinin yüzde 50’sine kadar krediyi müşterilerinin hesabına yatıracak.