Son dönemin en çok konuşulan konularından biri, tek ve çift saatlerin anlamları oldu. Saatlere bakarak bunun bir anlama geldiğini düşünen kişiler, yeni trendi takip ederek sevdiği kişilerle ilgili ipuçları elde etmeye çalışıyor. Sevgilisi olanlar ilişkilerinin geleceği hakkında, bir kişiyi seven ancak henüz karşılık bulamayan kişiler ise ne yapmaları gerektiği hakkında bu saatleri araştırmayı sürdürüyor. En çok merak edilen saatlerden biri ise 02.20 oldu. Gece saatlerinde sevdiklerini düşünenler, bu saate denk geldiklerinde ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyor. Peki 02.20 saat ne anlama geliyor? İşte detaylar...

02.20 SAAT ANLAMI NEDİR?

02.20 saatine denk gelen ve bu saatin ne anlama geldiğini araştıranlar için kötü bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Buna göre 02.20 saati, o kişinin kendisinden hoşlanmadığı anlamına geliyor. Kişi, sevdiği kişiyle göz göze geliyor ancak bu, onun kendisini sevdiği anlamına gelmiyor. Hoşlanılan kişi, seven kişinin bakışlarından rahatsız olduğunu ifade etmeye çalışıyor.

Sevdikleriyle bir araya gelemeyen bu durumdaki kişilerin, artık bakışmaktan vazgeçerek o kişiyle diyalog kurması gerektiği tavsiye edilirken, görüşme gerçekleşmedikçe durumun daha yorucu bir hale geleceği ifade ediliyor.

02.02 saat anlamı 2021 nedir, çift saat 0202 ne demek?

03.03 saat anlamı 2021 nedir, saatte 03 03 ne demek

Ters saatlerin anlamı 2021 ters saat anlamları nedir?