Son dakika İzmir... Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen, ardından sürpriz bir kararla Suat Kaya ile yollarını ayıran Menemenspor'da, yeni teknik direktör belli oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; sarı-lacivertli ekip, Suat Kaya'ın yerine Abdullah Ercan'ı getirdi. Ercan, bugün yapılan anlaşma ile kendisini İzmir ekibine 1+1 yıllık imza attı.

ABDULLAH ERCAN'IN KARİYERİ

1971 İstanbul doğumlu olan; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giyen Abdullah Ercan, teknik direktörlük kariyerinde ise Gaziantepspor ile Türkiye'nin alt yaş takımlarını çalıştırdı. 2011/2012 sezonunda Gaziantepspor'u çalıştıran Abdullah Ercan, çıktığı 19 maçta 1,21 puan ortalaması tutturmuştu. Gaziantepspor'dan ayrıldıktan sonra Türkiye 20 ve 21 yaş altı takımlarını çalıştıran Abdullah Ercan, son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda antrenör olarak görev yapmıştı. Ercan, 16 Mart 2015'Te başladığı A Milli Takım antrenörlüğü görevinden 23 Ocak 2018'de ayrılmıştı.

Menemenspor'un eski teknik direktörü Suat Kaya

SUAT KAYA MENEMENSPOR'U ŞAMPİYON YAPMIŞTI

3 yıl boyunca çalıştırdığı takımdan ayrılan Suat Kaya, geçtiğimiz sezon takımla birlikte çıktığı 34 maçta 20 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgi ile şampiyon olmuştu. Menemenspor'dan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Suat Kaya'nın, Süper Lig ekiplerinden biriyle anlaşması bekleniyor.