26. Dönem POMEM sınavının sonucu dikkatle takip ediliyor. Polis Akademisi 7 bin polis alınacağı duyurmuş ve başvurular başlamıştı. Sınava giren adaylar sonucu merakla bekliyor. 26. Dönem POMEM ne zaman açıklanacak? POMEM sözlü mülakat ne zaman? Sorularına cevap arayanlar, Polis Akademisi’nden yapılacak açıklamayı bekliyor. 26. Dönem POMEM sınavı ve sonuçlarına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

26. DÖNEM POMEM NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

26. Dönem POMEM sınavı sonucu önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda tarihin netleşmediğini ve ilerleyen günlerde bu konuyla ilgili bir duyuru yapılabileceğini paylaşalım. Polis Akademisi’nin internet sitesinden bu konuda duyuru yapılması bekleniyor. Polis Akademisi, sınava giren adaylara posta, mail vb. yollarla sınav sonucunu göndermeyeceğini, sonuçların resmi web sitesinden duyurulacağını paylaştı.

2020 POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT NE ZAMAN?

2020 POMEM sözlü mülakat tarihi netleşmedi. 26. Dönem POMEM sözlü mülakatları 18 Kasım ile 10 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılmıştı. Bunun dışında yeni bir mülakat tarihi henüz açıklanmadı. 27. Dönem POMEM polis alımının da mülakat takvimi ile birlikte açıklanması bekleniyor.