Devlete atanmak için artık tüm bilgiler bu resmi sitede yer alıyor. Devlet Personel Alımı resmi internet sitesi 50 bin yeni kadrolara başvurular alınacak. 2022 yılı yeni kamu personeli memur, işçi alımları kapsamında tüm detayları bu sitede anlık ve en güncel haliyle bulabilirsiniz.

50 Bin Personel Alımı

Kamuya en az 50 bin personel alımı olmak üzere yeni kadrolar için başvurularda geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı bünyesinde başta olmak üzere 10 binlerce kadroya yeni başvurular alınacak. Aşağıdaki internet sitesinden başvurulara dair tüm detayları hemen öğrenebilirsiniz.

Memur - Personel Alımları

Sağlık personeli alımı, çarşı ve mahalle bekçisi alımı, öğretmen alımı, uzman erbaş alımı, astsubay alımı, subay alımı, kadrolu ve sözleşmeli 10 binlerce farklı branşlarda memur alımı olmak üzere tüm kadrolar açıklandıkça ve başvuru ilanları yayımlandıkça Devlet Personel Alımı resmi internet sitesinde anında öğrenebilirsiniz.

Kadrolu işçi alımları

Devlet kurumlarına sürekli kadro “daimi” olmak üzere 10 binlerce işçi alımı için de başvurular alınacak. Özellikle ilk süreç 10 bin sağlık işçisi alımı için açıklandı. Mart’ta başlayacak başvuruların daha da erkene alınması bekleniyor. 10 bin orman işçisi alımı kadrosu da OGM için açıklandı. Tarıma yeni yangın işçisi alımları için de süreç başlar başlamaz aşağıdaki bağlantıdan hemen öğrenebileceksiniz.

Devlet Personel Alımı, Devlet Memur Alımı ile Devlet İşçi Alımı kapsamında en az 50 bin kadro hali hazırda açıklanmış bulunuyor. 2022 yılı için devam eden süreçte resmi internet sitesinden tüm detayları en GÜNCEL şekilde ANLIK olarak öğrenebileceksiniz.