Son dakika Afyon trafik kazası haberleri… Afyon Konya karayolu Çay Yükseokul Kavşağı’nda trafik kazası meydana geldi, kazada Ahmet Aydın hayatını kaybetti. Kaza, Afyonkarahisar - Konya karayolu üzeri Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. idaresindeki 03 ADB 541 plakalı kamyonet, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan kamyonet, Çay Yüksekokul Kavşağı’nda A.R.D.’nin kullandığı 19 BN 650 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile ön kısmı adeta hurdaya dönen kamyonetteki sürücü B.D., ile A.A. ve M.Ş., yaralandı.

Afyon Konya karayolu Çay kavşağı trafik kazası

Afyon Konya karayolu Çay Yükseokul Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasının ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis, AFAD, itfaiye ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri itfaiye ekiplerinin destekleri ile kamyonette sıkışan yaralıları yaklaşık yarım saatlik bir müdahalenin ardından çıkarabildi. Yaralılar ardından ambulanslar ile Çay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Trafik kazasında yaralanan Ahmet Aydın hayatını kaybetti

Çay ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan Ahmet Aydın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitiren Aydın’ın, Bolvadinli olduğu evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi. Aydın’ın memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri