Tırnak süsleme kursu, temelden başlayarak çok daha kısa süreler içerisinde profesyonel düzeye ulaşmanızı sağlar. Bu kurs ile protez tırnak yapmayı öğrenebilir ve hem protez hem de gerçek tırnakları kolaylıkla süsleyebilirsiniz. MEB onaylı bir şekilde ve bir program dahilinde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından sertifikanız ile belirli iş alanlarında istihdam elde etme hakkına sahip olabilmeniz mümkündür.

Altier tırnak süsleme kursu kampanyaları sayesinde çok daha uygun fiyatlar karşılığında kurslara katılabilir ve sertifikaya sahip olabilirsiniz. 1 ay ila 2 ay arasında gerçekleştirilen eğitimler ile siz de başarılı bir şekilde tırnak süsleyebilir ve birçok alanda iş bulabilirsiniz. Tırnak süsleme kurslarımız ve kampanyalarımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tırnak Süsleme Kursu Nedir? Ne İşe Yarar?

Tırnak süsleme kursu, tamamen profesyonel düzeyde verilen eğitimlerin ardından Profesyonel Nail Artist yani tırnak tasarım uzmanı olmanızı sağlar. Günümüzde bakım ve güzellik alanında birçok yöntem tercih edilmektedir. Bunlardan biri de tırnak süsleme uygulamalarıdır. Protez veya diğer tırnakların süslenmesi için profesyonel ve alanında uzman kişilere ihtiyaç duyulur. Bu sebeple iş yerleri ve istihdam alanlarında tırnak süsleme kursu sertifikasına sahip olan adaylar tercih edilir. Tırnak süsleme kursuna katılarak elde edeceğiniz kazanımlar şu şekildedir;

  • Medikal manikür işlemlerini öğrenebilirsiniz.
  • Kalıcı oje yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Protez tırnak işlemlerini öğrenebilirsiniz.
  • Jel protez tırnak uygulamalarını öğrenebilirsiniz.
  • Tırnak süsleme hakkında yeni fikirlere ulaşabilir ve bu alanda uzmanlaşabilirsiniz.
  • Birçok alanda kolaylıkla istihdam imkanı bulabilirsiniz.

Siz de yukarıdaki kazanımları elde etmek için Altier tırnak süsleme kursu kampanyaları hakkında bilgi sahibi olabilir ve kurslarımıza kayıt yaptırabilirsiniz.

Altier Tırnak Süsleme Kursu Eğitim Programı Nedir? Ne Kadar Sürer?

Altier tırnak süsleme kursu eğitimleri belirli bir program dahilinde gerçekleştirilir. Kursa katılan her aday temelden profesyonel seviyeye çıkana kadar birçok teorik ve pratik uygulamalara katılır. Adayların kursa kayıt yaptırmaları durumunda aşağıdaki eğitim programına katılacaktır;

  1. Malzemeleri tanıma, kullanma
  2. Medikal manikür, kalıcı oje uygulama ve çıkartma
  3. Protez tırnak işlemleri ve protez tırnak çıkartma
  4. Şablon ile jel protez tırnak uygulamaları
  5. Tırnak süsleme ve desen çizim uygulamaları
  6. Canlı Model uygulamaları
  7. Tırnak güçlendirme eğitimleri
  8. Salon deneyimi ile canlı model uygulamaları

Yukarıdaki program dahilinde eğitim alabilir ve tecrübeye sahip olabilirsiniz.

Altier Tırnak Süsleme Kursu Fiyatları ve Kampanyaları Nelerdir?

Altier tırnak süsleme kursu fiyatları birçok faktör dahilinde şekillenmektedir. Kursumuz tamamen MEB onaylı bir şekilde gerçekleştirilmekte ve sertifikalar da MEB tarafından onaylı şekilde sizlere verilmektedir.

Altier ile her koşulda uygun fiyatlar karşılığında tırnak süsleme kursuna katılabilmeniz mümkündür. Kurs fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve kampanyaları öğrenerek kayıt yaptırmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.