Her geçen yıl evlilik oranları düşmeye, boşanma oranları ise aynı hızda yükselmeye devam ediyor. Boşanma sürecini sorunsuz atlatmak isteyenler bölgelerinde bulunan en iyi boşanma avukatlarını araştırıyor. Ankara en iyi boşanma avukatı tavsiye isteyenler için Avukat Özge İrem Aksu, profesyonel birikimi ve deneyimi ile boşanmanın tüm süreçlerinde yanınızda oluyor.

Boşanma davalarına Aile Mahkemeleri bakıyor. Avukat Özge İrem Aksu, anlaşmalı ya da çekişmeli boşanma davalarında hukuki danışmanlık hizmeti veriyor ve müvekkilinin haklarının korunması için tüm adımları ivedilikle atıyor. Boşanmak isteyen kişinin hiçbir hak kaybına uğramaması ve davanın hızlı şekilde sonuçlandırılması için harekete geçiliyor.

Boşanma davalarında kısaca sistem şu şekilde işliyor; İki tarafın iddiaları ve savunmaları alınıyor. Aynı zamanda anlaşıkları ya da anlaşamadıkları meseleler de mahkemeye sunuluyor. Çekişmeli bir boşanma ise bu konudaki deliller toplanıyor. Mahkemede bu deliller tartışmaya açılıyor. Hakim eldeki bilgi ve delillere göre kanunun öngördüğü şekilde sonucu ve hukuki sebebi sunuyor. Tüm bu süreçlerde uzman bir boşanma avukatı ile birlikte hareket edilmesi, haklarınızın korunması ve sorunsuz bir boşanma süreci geçirmeniz için gerekli hale geliyor.

Ankara en iyi boşanma avukatı tavsiye

Ankara en iyi boşanma avukatı tavsiye denildiğinde akla ilk gelen isim Avukat Özge İrem Aksu oluyor. Boşanma davası sürecinde, erkek ve kadın tarafının kendi haklarını koruması ve boşanma sürecinin bilinçli şekilde geçirilmesi için boşanma avukatı gerekli bir ihtiyaç olarak öne çıkıyor. Nafaka ve benzeri taleplerin de olacağı hallerde Ankara en iyi boşanma avukatı hizmeti almak daha da zaruri bir hale geliyor.

Boşanmanın tüm süreçlerinden haberdar olmak ve gerektiği durumlarda hızlı destek alarak davaya yön verecek reaksiyonlarda bulunmak için boşanma avukatı gerekiyor. Tüm hukuki haklarınızdan haberdar olmak ve çekişmeli boşanma davası durumlarında tecrübeli bir avukatla çalışmak için en doğru avukatı seçmeniz gerekir.

Boşanma durumlarında en sık karşılaşılan hallerden biri taraflardan birinin boşanmayı kabul etmemesidir. Bu durumda avukatınız size en iyi ve sonuç alınabilir yöntemi gösterecek ve uygulayacaktır. Ayrıca boşanmak isteyen çiftin çocuğunun bulunduğu durumlarda da çocuğun kimde kalacağı tartışması iyi bir avukatla lehinize sonuçlanabilir. Nafakayı kimin ödeyeceği tartışması da aynı şekilde anlaşmanın kolay sağlanamayacağı haller arasında sayılıyor. Bu durumda da iyi bir boşanma avukatına ihtiyaç duyuluyor.

Ankara boşanma avukatının verdiği hizmetler

Ankara boşanma avukatının verdiği hizmetler arasında başlıca hizmet konuları şunlardır;

  • Boşanma ve velayet davalarına tüm yönleri ile bakılması
  • Tazminat ve nafaka davalarının incelenerek bu davalara bakılması
  • Babalık davası gibi davalarda müvekkilin temsil edilmesi
  • Aile içi şiddet durumlarında davaya bakılması
  • Kişilik haklarına saldırı durumlarında davaya bakılması

Ankara boşanma avukatı: Avukat Özge İrem Aksu

Ankara boşanma avukatı olan Avukat Özge İrem Aksu sizi tüm süreçte temsil eder ve yasal haklarınızın korunması için tüm adımları atar. Boşanmanın kesin sebepleri arasında, zina yapılmış olması, onuru zedeleyici hareket yapılması, kötü davranılması, haysiyetsiz yaşam sürülmesi ve bu yaşamın eşe zarar vermesi, akli dengenin bozuk olması ve evlilik birliğinin temelden sarsılması vardır. Bu durumlar şüpheye yer bırakmayacak şekilde kanıtlanırsa mahkeme hızlı şekilde boşanma sürecini başlatır. Bu maddelerden birinin olması durumunda mahkeme, evlilik birliğinin sürdürülmesinin taraflar için çekilmez hale geldiğinin altını çizer ve boşanma işlemi yapılır.

Ankara en iyi boşanma avukatı olan Avukat Özge İrem Aksu, bireyin hem manevi hem de maddi olarak kayıp yaşamaması adına tüm hukuki haklarınızı koruyarak sizi temsil eder. Boşanma sürecinin en doğru şekilde yönetilmesi, gelişmelerin doğru biçimde analiz edilerek gerekli adımların atılması ve müvekkilin hakkının korunması için Avukat Özge İrem Aksu’yla iletişim kurabilirsiniz.