Aracınızın ekspertizini yaptırmadan önce randevu almanız gerekir. Tarih ve saat seçenekleriyle istediğiniz zaman dilimine randevu alabilirsiniz. Araç değer tespiti işlemlerinin yanı sıra araç muayenesine hazırlık işlemlerinde de ekspertiz tercih ediliyor. Elazığ oto ekspertiz seçeneklerinde, müşteri hizmetleri önemli bir yere sahiptir.

Oto ekspertiz hizmeti, aracınızı % 100 tanınmasında önemli rol oynayan bir hizmettir. Bu sektörün gelişmesi ile birlikte, otomobil alım ve satım işlemleri daha güvenilir hale geldi. Satın alacağınız araç hakkında kesin bilgi almak için, bilgisayarlı Elazığ oto ekspertiz hizmeti tercih edilmelidir. Bu sistem sayesinde, otomobil alım ve satım işlemleri çok daha güvenilir hale gelmiştir. Elazığ oto ekspertiz piyasasında hizmet veren firma, bu konuda güncel çözümler sunuyor.

Ekspertiz Hizmetinde Çözüm Odaklı Hizmet Sunuluyor

Günün her saatinde hizmet vermeye devam eden Elazığ Oto ekspertiz sektörü, araç muayenesi, araç alım ve satım işlemleri ve arıza tespit kategorisinde etkili çözümler sunuyor. Motorun yüzdesi, kaportanın çürük durumu, şanzumanın durumu, vites sisteminin durum ve iç mekanın durumu gibi bir çok kategoride kesin bilgi elde edebilirsiniz. Elazığ ekspertiz firmaları bu konuda yeni nesil cihazları kullanıyor.

Gerekli bütün işlemler, rapor halinde sunuluyor. Raporlar resmi prosedüre göre hazırlanmaktadır. Elazığ ekspertiz firmaları, hasar kaydı da rapora eklenmektedir. Aracın muayeneye hazırlanması işlemlerinde de özel yöntemler tercih ediliyor. Elazığ ekspertiz firmaları kategorisinde hizmet veren ustalar, aracı kullanarak test etmektedir. Aracın seyir halindeki pozisyonu rapora eklenmektedir.

Bakım İçin Yapılacak İşlemler Listeleniyor

Aracınızın profesyonel yöntemlerle tanınmasının ardından yapılacak bakım ve onarım işlemleri liste halinde sunuluyor. Elazığ ekspertiz firmaları araç alım ve satım işlemlerinde, aracın muayene öncesi gerekli bakım işlemlerinin yapılmasında ve hurdaya ayırma işlemlerinde ekspertiz hizmeti ön planda tutuluyor.

Aracın resmi kategorideki problemleri de listeye ekleniyor. Vize durumu ve zorunlu araç sigortası gibi problemler de inceleniyor. Aracı alacak kişinin ihtiyaç duyduğu bütün bilgiler Elazığ ekspertiz raporuna ekleniyor.

Araç Alımında Uzman Görüşü Ön Planda Olmalıdır

Otomobil satın almadan önce, bu konuda uzman firmaların görüşü, doğru karar almanızda etkili rol oynuyor. Ustalar yaklaşık değerlerle aracınızın özelliğini söylüyordu. Yeni nesil Elazığ ekspertiz hizmetinde, tercih edilen cihazlar, motorun yüzdesini tam olarak vermektedir.

Kaportanın çürük noktaları, özel bir cihazla santim santim tespit edilebilmektedir. Hasar kaydının tespiti de yine bu kategoridedir. Elazığ oto ekspertiz hizmetinde, aracın elektrik aksamı, şanzumanın durumu, iç döşeme, aydınlatma ve soğutma aksamları, tek tek incelenmektedir. Motor, iç mekan, alt takım, süspansiyon, boya, kaporta, yanal kayma, fren, arıza ve conta kategorisinde inceleme yapılmaktadır. Bütün incelemelerde profesyonel ekip ve son model cihazlar tercih ediliyor.

Oto Ekspertiz Hizmetinde Arıza Tespiti Çok Daha Kolay

  1. Motor konusunda uzman ekipler, dinamometre ile motorun performansını ölçmektedir. Motor gücü ve tork tespitinden sonra diagnostik cihazla arıza tespiti yapılmaktadır. Bu cihazlar bu sektör için özel tasarlanmıştır. Cihazın verileri yaklaşık değil, kesin rakamlarla ifade edilmektedir.
  2. Kaporta üzerine tutulan özel bir cihazla boyanın ve kaportanın durumu net bir şekilde ortaya çıkarılıyor. Kaportanın ihtiyacı olan bakım işlemleri de bu kategoride karşımıza çıkıyor.
  3. Lift makinesi ile kaldırılan aracın altı uzman ekipler tarafından inceleniyor. Yapılan inceleme ile aracın alt kısmı test ediliyor. Çürükler rapor ediliyor. Oto muayene işlemi için sorun teşkil edecek kısımlar özellikle belirtiliyor.
  4. Fren makinesinin üzerine çıkarılan aracın fren testi de kısa sürede yapılıyor. Özellikle Oto muayene işlemlerinden önce fren testi gerekli bir testtir.
  5. Diğer yandan rot balans ayarı da önemlidir. Aracın düz bir çizgide gitmesini sağlayan rot balans ayarı, aracın kullanım kalitesini etkileyen bir durumdur.

Bütün bu testler detaylı bir şekilde hazırlanmaktadır. Hazırlanan raporlar dosya halinde müşteriye sunulmaktadır. Aracınızın kimliği niteliğindeki bu rapor, alım ve satım işlemlerinde işinizi kolaylaştıracaktır. Oto muayene işlemleri konusunda uzman Elazığ ekspertiz ekibi, aracınızın bütün eksiklerini liste halinde hazırlayabilmektedir. Ağır kusur ve hafif kusur konularında güncel bilgiye sahip ekipler, muayene işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor.