Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Arif v 216 filmi, bugün ekranlara gelecek. TV8'de saat 16.15'de başlayacak filmde tanınmış birçok oyuncu yer alıyor. 2018 yılının Ocak ayında sinemada gösterime giren filmde, en çok merak edilen karakterlerden biri, Zeki Müren oldu. Zaman makinesi ile geçmişe giden Arif (Cem Yılmaz), burada Zeki Müren ile karşılaşıyor. Filmi izleyen vatandaşlar ise Zeki Müren'i kimin canlandırdığını merak ediyor. Peki Arif v 216 filminde Zeki Müren'i canlandıran kişi kim, hangi oyuncu? İşte yanıtı...

ARİF V 216 ZEKİ MÜREN KİM

Arif v 216 filminde Zeki Müren'i canlandıran kişi ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu'dur. Çağlar Çorumlu, filmdeki performansıyla büyük beğeni topladı.

1977'de Merzifon'da doğan Çağlar Çorumlu, aldığı tiyatro eğitimi sonrası 2001'de mezun oldu ve Kabare Taksim'e katıldı. 2007 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev aldı. Kariyerinde birçok tiyatro oyunu ve filmde oynayan Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür sahnesindeki "Şevket" karakteriyle de ününe ün kattı.

canım kardeşim filmi nerede çekildi kaç yılında