Ataşehir Eşya Depolama hizmeti son günlerde oldukça artan bir işlemdir. Özellikle Son yıllarda artan nüfus yoğunluğu en temel sebepler den bir tanesidir. Bu sebeplerden dolayı Eşya Depolama hizmeti oldukça önem kazanmış olup sektörde oldukça büyüme yaşanmıştır. fakat sektörde bulunan firmalar Kurumsal Eşya Depolama firması olarak tanıtıp lakin Araçları bile bulunmayan taşeron firmalardır. Bu firmalar Belirli bir komisyon karşılığında işinizi başka bir firmaya vermektedir.

Gelen Firma ise eşyalarınızı paketlemenin ne olduğunu bile b Bu tür sebepten dolayı müşterilerin tek güvence kaynağı olan Referanslar olmaktadır. Firmamızla iletişime geçtiğiniz takdirde sizlere Kurumsa Referanslarımızı Gösterme şansımız bulunmaktadır.

Eşya Depolama İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Eşya Depolama işlemi müşteri temsilcimizle iletişime geçtiğiniz vakit Mutabık olunan bir tarihte expertiz işlemi gerçekleştirilmektedir. Expertiz işlemi sonucunda taşıma işleminden önceki gün taşıma işleminizdeki tüm eşyalar havalı naylon kraft patpatlarla paketlenip taşınma günü için hazır hale getirilir.

Taşınma gününde ise belirtilen saatte özel nakliye aracımız adrese yanaşmış olup eşyalarınız araç içinde istifleyip Mega Transporter a ait olan depo suna doğru yol alır. Size özel ayrılan Oda Depo da eşyanız odanın içine yerleştirilip anahtar teslim olarak ilgili kişiye teslim edilir. Eşya Depolama Hakkında Daha Fazla Detaylı Bilgi için: 0216 517 2021