Bir süredir fragmanları yayınlanan ve merakla beklenen dizilerden biri olan Azize, bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kadrosunda birçok tanıdık ismin bulunduğu dizinin, son dönemin en iyi yapımlarından biri olması bekleniyor. Dizinin ilk bölümüne kısa süre kala, dizinin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını merak eden izleyiciler, Google arama motorunu kullanarak arama yapmayı sürdürüyor. Peki Azize dizisi hangi gün, ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Cevabı haberimizde...

AZİZE HANGİ KANALDA, NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Azize dizisi, bugün (19 Kasım 2019 Salı) saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Azize dizisinin senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meltem Gültabak yazarken diziyi Volkan Kocatürk yönetiyor. 130 dakika sürecek olan dizi, dram türünde.

AZİZE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER, GERÇEK İSİMLERİ...

Azize dizisi hangi gün, ne zaman başlayacak, hangi kanalda?

AZİZE DİZİSİ HANGİ GÜN

Azize dizisinin olağanüstü bir durum yaşanmaması halinde salı günleri saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

AZİZE DİZİSİ KONUSU NE?

Azize dizisi hangi gün, ne zaman başlayacak, hangi kanalda?

Dizinin başrollerinden Buğra Gülsoy, diziyle ilgili yaptığı açıklamada Kartal'ın kendisini ve ailesini bulunduğu durumdan çıkarmak için mücadele edeceğini, dizinin muhteşem bir hikayeye sahip olduğunu ifade etti. Hande Erçel ise Buğra Gülsoy ile ilk kez bir projede yer aldıklarını ve iyi partner olduklarını kaydetti. Erçel, senaryoyu okuduğunda çok heyecanlandığını ve gün geçtikçe heyecanının arttığını dile getirdi.