Başkasının telefonunu takip etmek?

Başkasının telefonunu yönetme, takip etme ya da uzaktan kontrol edebilmek mümkün müdür? Çocuklarımıza, çalışanlarımıza, partnerimize, arkadaşlarımıza ya da yardımımıza ihtiyacı olan kişilere ait telefonları uzaktan yönetmek mümkün müdür? Başkasının telefonunu takip etmek ve uzaktan yönetmekle ilgili olarak kafanızda oluşan soru işaretlerini yok etmek adına bu bilgilerin tamamını sizler için derledik.

Başka birinin telefonunu takip etmeye neden ihtiyaç duyarız?

mspy ile telefon takip

Akıllı telefonlarımız yalnızca iletişim kurmamıza değil, güvenliğimizi sağlamaya da yarıyorlar. Örneğin çocuklarımızı yalnızca dilediğimiz zaman aramakla kalmıyor aynı zamanda GPS teknolojisiyle onların nerede olduklarını da takip edebiliyoruz. Üstelik internette var olan kötü niyetli kişilerin çocuklarımıza ulaşabilmesi olasılığına karşı da çocuklarımızın telefonlarını kontrol edebilmeyi istiyoruz. Kimlerle görüştüğünü, e-posta kutusunu, bulunduğu konumları, telefonundaki resim ve videoları bilmeyi istiyoruz. Bu nedenle başkasının telefonunu takip etme için çözüm ararız.

Bazı durumlarda eşimizin veya sevgilimizin bizi aldattığını düşünürüz ve telefondan takip etmemiz gerekir. Bize yalan söylediğinden şüphelendiğimiz partnerimizin telefonunu takip ederek veya mobil keylogger kullanarak ve başkasını görerek net bilgi almak istiyoruz. Başkasının telefonunu yönetme isteğinin başka nedenleri de var elbet. Örneğin madde ya da alkol bağımlısı olan bir yakınımızın güvenliği için de telefonunu takip edebilir ya da uzaktan kontrol ederek onun güvenliğini sağlayabiliriz. Yardıma ihtiyacı olduğunda hemen yanında olabiliriz.

Bir diğer konu, yaşlı yakınlarımızı korumak için telefonlarını takip etmektir. Kronik rahatsızlıkları olan, yaşamlarını devam ettirebilmek için destek ve yardıma gereksinimi olan yaşlıların telefonlarını hem takip edip hem de uzaktan kontrol ederek onları koruyabilir, gerektiğinde derhal yardım ulaştırabiliriz. Ayrıca eğer iş yeri sahibiysek, çalışanlarımızın iş zamanı içerisinde özel görüşmeler yapıp yapmadıklarını da kontrol etmek isteyebiliriz. Tüm bunlar için başka birinin telefonunu takip etmek veya uzaktan erişerek onu kontrol etmek mümkündür.

Başka bir telefonu takip etmek için en iyi uygulama hangisidir?

Kendi telefonumdan başka telefonu kontrol etmek için piyasada bulunanların içinde en etkili olanı mSpy uygulamasıdır. Bu uygulama kişinin yalnızca eş zamanlı olarak konum bilgisini vermekle kalmaz, ayrıca hangi adreste olduğunun ve hangi saatte orayı ziyaret ettiğinin geçmişini de listeler.

iOS ve Android telefonlara kolayca yüklenebilen bu yazılım sayesinde takip etmek istediğiniz telefondaki her harekete ve görüntüye anında ulaşabiliyorsunuz. İşinize yarayacak pek çok farklı özellikle bir telefonu uzaktan takip etmenizi sağlıyor.

Başkasının telefonunu kontrol etme için mSpy ile takip ettiğiniz telefonun gelen ve giden aramalarını görebilir, istemediğiniz aramaları engelleyebilirsiniz. Arama listesinde, kişinin adı, arama süresi ve zamanının yer aldığı bilgilere sahip olursunuz. Böylelikle sevdiklerinize ya da çocuklarınıza zorbalık edebilecek kötü niyetli kişilerden onları koruyabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarını izleyebilir, anlık mesajlara ulaşabilirsiniz. Üstelik jailbreak yapılmamış iPhone cihazlara da uygundur. Bu nedenle e-posta ve SMS’leri de dilediğiniz gibi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca şu hizmetleri alırsınız:

       Telefona yüklenen uygulama ve programları kontrol edebilme

       Ekran kaydı alma

       Medya dosyalarını görüntüleme

       İnternet aktivitelerini takip etme

       Kişi listesine ve takvime ulaşma

mSpy uygulaması ile dilediğiniz telefonu takibe alabilir ve uzaktan kontrolünü yapabilirsiniz. Uygulamanın sahip olduğu kontrol panelinde bu bilgilerin hepsine aynı anda ulaşma şansınız olduğundan kullanımı son derece rahat. Ayrıca takip ettiğiniz telefonun kaybolması ve çalınması halinde telefonu kullanıma kapatarak güvenliğini sağlamış oluyorsunuz.

Uygulamayı kullanmaya nasıl başlarız?

mSpy uygulamasını telefona yükleyip kullanmaya başlamak için gereken adımlar şöyledir.

Öncelikle karşı tarafın telefonunun uygulamanın çalışması için gereken özelliklere sahip olup olmadığından emin olun. iPhone ve iPad için internet erişiminin açık gerekiyor. Eğer iCloud aktif edilmiş ve iki faktörlü onay aktif değilse telefona fiziksel erişim olmadan uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Android cihazlar içinse telefonun Android 4+ yazılımında çalışıyor olması, internete bağlı olması, telefona fiziksel erişim gereklidir. Ayrıca Facebook, Skype, Viber, WhatsApp ve Wi-Fi bağlantıları ile Gmail taraması için de hedeflenen cihazın root yapılmış olması gerekir.

Bu özellikler tamam ise, mSpy sitesinde kendinize bir hesap oluşturmalısınız. Uygulamanın 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık olmak üzere üç ayrı aboneliği bulunuyor. Size uygun olan abonelik planını seçtikten sonra ödeme yapabilirsiniz.

Ardından e-posta adresinize uygulamayı hedef telefona nasıl yükleyeceğinizle ve nasıl kullanacağınızla ilgili bilgiler gelecektir. Size gönderilen bilgilerin ışığında mSpy uygulamasını hedef telefona yükleyin. Size ginderilmiş olan Kayıt numarasını da girin.

Kontrol panelinize girerek karşı telefonun bilgilerini istenen yere girin. Artık takip etmeye başlayabilirsiniz.

Sonuç:

Siber zorbalığın ve kötü niyetlerin giderek artmasıyla birlikte internetteki güvenliğimizi de bir kez daha gözden geçirmeliyiz. Sevdiklerimizin cep telefonlarını takip etmek onları hem bu tehlikelerden koruyacak hem de bizi içimizdeki şüphelerden arındıracaktır. mSpy uygulaması ile başkasının telefonunu takip etmek artık mümkün.

İzmir Çocuk Tiyatroları Şenliği 2023 Festivali başlıyor İzmir Çocuk Tiyatroları Şenliği 2023 Festivali başlıyor