BİM market saat kaçta kapanıyor, BİM saat kaçta açılıyor? Sorusunun cevabı ile ile BİM açılış ve kapanış saatleri detayları ortaya çıktı. Türkiye’nin organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirketlerinden olan BİM Birleşik Mağazalar AŞ, faaliyetlerine 1995 yılında başladı. Ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılması olan BİM marketlerinin portföyünde 750 çeşit ürün bulunuyor. Sadece Türkiye’de değil Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde de faaliyet gösteren BİM marketlerinin toplamda 8348 mağazası bulunuyor. 51 bin kişiden fazla çalışanı bulunan BİM marketleri, en çok istihdam sağlayan şirketleri arasında da bulunuyor. Vatandaşlar ise BİM marketlerinin hafta içi ve hafta sonları saat kaçta açıldığını ve kapandığını araştırıyor. BİM market çalışma saatleri ve detayları ortaya çıktı.

BİM SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

BİM marketleri hafta içi saat 20.00’de hafta sonları ise saat 17.00’de kapanıyor. Kısıtlama tedbirlerinden dolayı BİM marketleri Cumartesi ve Pazar günleri en geç saat 17.00’de kapatılıyor. Hafta içi ise saat 20.00’ye kadar açık duruyor.

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

BİM marketleri saat 10.00’da açılıyor. 8 bini aşkın mağazası ile müşterilerine hizmet veren BİM marketleri hafta içi ve hafta sonu günlerinde sabah saat 10.00’da müşteri kabul etmeye başlıyor.

BİM AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATİ NEDİR?

  • BİM Açılış Saati: 10.00 (Hafta içi ve hafta sonu her gün)
  • BİM Kapanış Saati: Hafta içi 20.00 – Hafta sonu 17.00