12 yıldır hayatımızda olan kripto paralar, yediden yetmişe herkesin dilinde. Bitcoin almak için 15 neden ve Bitcoin almak için en güvenilir siteler ve uygulamalar ortaya çıktı. Kripto paralarla ilgilenen herkes, en doğru yöntemi kullanarak, en güvenli şekilde alım satım işlemlerini yapmaya çalışıyor. Bu yüzden doğru site arayışında olanlar, en uygun komisyonu sunan, en hızlı işlemin yapılmasını sağlayan ve kullanıcının tüm güvenliğini şifrelenmiş algoritmaları ile sağlayan platformları kullanmak istiyor.

Bilindiği gibi kripto paralar ve Bitcoin, tüm yapılan alım satım işlemlerinin güvence altında olması için kriptografi olarak da bilinen şifrelemeyi kullanıyor. Tüm dünyada kullanılan mevcut para birimlerine alternatif olarak sunulan ve her geçen gün daha da popüler bir şekilde işlem görmeye devam eden kripto paralar, dijital para olarak bir çok alanda ve alışverişte kullanılıyor.

Her hangi bir merkezi bulunmayan, merkezi bir sistemden kontrol edilemeyen ve tamamen serbest piyasa ekonomisinde varlığını sürdüren kripto paralar, bu alanda kendisini geliştirmek ve yatırım yapmak isteyenler için cazip bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor. Kripto para denilince ilk akla gelen Bitcoin, bu piyasanın lokomotifi olarak en güçlü şekilde takip edilmeye ve alınıp satılmaya devam ediyor. 2009 yılında hayatımıza giren ve tüm dünya piyasalarını kısa sürede etkisi altına alan Bitcoin, merkezi olmayan ilk kripto para olarak öne çıkıyor.

Bitcoin’in ardından birbirinden farklı kripto paralar ve altcoinler hızlı bir şekilde hayatımıza girdi. Tüm bu varlıkların alınıp satılabileceği platformlar da Türkiye’de ve farklı ülkelerde faaliyete geçti. Uygun komisyonlarla ve kullanıcılarının güvenliğini sağlayarak Bitcoin ve diğer altcoinlerin alındığı ve satıldığı siteler ve uygulamalar milyarlarca liranın işleme dahil edildiği ve kripto paraya çevrildiği bir merkez haline geldi. Özellikle son yıllarda Bitcoin’in ve altcoinlerin hızlı yükselişinden istifade ederek en kârlı yatırım aracına dikkat kesilen insanlar, Bitcoin alınacak satılacak sitelerin ve uygulamaların peşine düştü. Bitcoin ve altcoinlerin alım satım işlemlerinin en yoğun olarak yapıldığı siteler, uygulamalar ve konuya dair tüm detaylar ortaya çıktı.

Bitcoin almak için 15 neden

Bitcoin ve altcoin almak için 15 neden bir tarafa, bunun için onlarca neden sıralanabilir. Bu nedenlerin en başına, Bitcoin ve altcoinlerin hızlı yükselişleri ve bunlara yatırım yapanların daha hızlı para kazanmasını koyabiliriz. Bir arsa almaktan, ev almaktan, parayı bankaya faize koymaktan, borsada işlem yapmaktan, döviz almaktan ya da altın vb. değerli madenlere yatırım yapmaktan daha cazip olan Bitcoin ve altcoin yatırımları, yatırımcılarını son yıllarda çok sevindirdi ve sevindirmeye devam ediyor.

Her geçen gün hayatımıza yeni bir altcoin giriyor. Şirketlerin, futbol kulüplerinin ve markaların çıkardığı altcoinler, kısa sürede yüzde yüzlük hatta bazen yüzde beş yüzlük yükselişlerle bir anda yatırımcısını zengin edebiliyor. Bitcoin almak için 15 neden sıralamasının bir diğer maddesi ise Bitcoin’in yüksek güvenlikli bir şekilde işlem görmesi ve bu güvenlik tedbirleri ile kullanıcısına özel ayrıcalıkları olması olabilir. Geleceğin para birimi olarak görülen Bitcoin ve altcoinler, etkisini her geçen gün daha da arttıracağa benziyor. Bu da Bitcoin’e yatırım yapmak için en iyi nedenler arasında sayılıyor.

inceleincele.com/bitcoin-siteleri/ bu sayfada yer alan sitelerden güvenilir bir şekilde kripto para alabilirsiniz.

Bitcoin almak için en güvenilir siteler uygulamalar

  • Bitcoin almak için en güvenilir siteler uygulamalar listesinin başında Binance geliyor
  • Bitcoin almak en iyi ikinci site / uygulama ise Bitlo olarak öne çıkıyor
  • Kucoin sitesinden / uygulamasından Bitcoin alıp satabilirsiniz
  • Bitpanda’dan Bitcoin ve altcoin alıp satmak çok kolay
  • Bitexen ile kripto paralara dair tüm detaylara erişebilirsiniz
  • Paxful’da her türlü kripto para ve Bitcoin işleminizi yapabilirsiniz
  • Coinbase kullanıcılarına özel ayrıcalıklar sağlayan ve popüler olan bir site / uygulamadır
  • CEX.IO ile kripto para varlıklarınızı kolayca yönetebilirsiniz
  • Bitfinex Bitcoin alıp satmak için ideal sitelerden / uygulamalardan biridir
  • BTCTurk sitesi Türkiye’de en çok kullanılan site / uygulama olarak dikkat çekiyor
  • Paribu ekstra güvenlik önlemleri ile çok fazla tercih edilmeye devam ediyor
  • Icrypex ile kripto varlıklarınızın alım satım işlemlerini kolaylıkla yaparsınız
  • Bitcoin ve altcoin almak için bir diğer popüler site / uygulama Cointral
  • Bitci ile Bitcoin ve altcoinlerinizi etkili şekilde yönetirsiniz
  • Kraken piyasanın bilinen ve güvenilen site / uygulamalarındandır.