Televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşacak olan Bizi Hatırla filminin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Bizi Hatırla filmi nerede çekildi, Bizi Hatırla filmi oyuncuları isimleri, Bizi Hatırla filmi ne zaman çekildi kaç yılında sorularının yanıtları araştırılıyor. Filmde, yoğun bir iş adamı, babası hastalanınca onu yanına alıyor. Bu yakınlığın getirdiği beklenmedik etkilere rağmen, bu yeni düzene alışmakta herkes zorlanır. Bizi Hatırla filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk var.

Bizi Hatırla filminin yönetmen koltuğunda, filmin aynı zamanda senaryosunu yazan ünlü yönetmen Çağan Irmak oturuyor. Yapım şirketi Avşar Film, yapımcısı Şükrü Avşar olan exxenbet filmin müziklerini Çiğdem Erken hazırladı. Şirin bir Ege kasabasında yaşayan Eşref, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'daki oğlu Kaan'ın yanına gider ve beynindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olması gerektiğini öğrenir. Oğlu ise yoğun iş temposu nedeniyle babasını ihmal eder. Bizi Hatırla filmi, bir süre ihmal ettiği babasını rahatsızlandıktan sonra yanına alan Eşref ve ailesinin hikâyesini konu ediniyor.

Bizi Hatırla filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

Bizi Hatırla filmi 2018 yılında çekildi. 120 dakika süren film 23 Kasım 2018 tarihinde sinemalarda vizyona girdi. Vizyonda kaldığı süre boyunca 294 bin 689 kişi tarafından izlenen Bizi Hatırla, toplam 3 milyon 784 bin 839 TL hasılat elde etti.

Bizi Hatırla filmi nerede çekildi?

Bizi Hatırla filmi İstanbul’da ve İzmir’in Foça ilçesinde çekildi. Baba karakterine hayat veren Eşref’in yaşadığı sahil kasabası Foça’dır. İzmir’in güzel ilçesi Foça’nın yanı sıra İzmir’in merkezi noktalarında da çekim setleri kuruldu. Filmin devam eden sahneleri ise İstanbul’un farklı ilçe, semt ve mekanlarında çekilmiştir.

Bizi Hatırla filmi oyuncuları isimleri

  • Altan Erkekli - Eşref
  • Tolga Tekin - Kaan
  • Özge Özberk - Ece
  • Binnur Kaya - Fatoş
  • Sumru Yavrucuk - Leman
  • Nazan Öncel - Kendisi
  • Su Burcu Yazgı Coşkun - İrem