Son dakika Muğla Bodrum haberleri… Bodrum Kos feribot seferleri 2022 ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu. Bodrum Kos feribot bileti ne kadar 2022, Bodrum Kos feribot kaç saat sürüyor sorularının yanıtı ortaya çıktı. Pandemi süreci nedeniyle 2 yıldır yapılamayan İstanköy Kos - Bodrum seferleri, Bodrum Cruise Port Limanı’na Kos Adası’ndan ilk feribot seferi ile yapıldı.

Bodrum Kos feribot seferleri 2022 ne zaman başlayacak?

Bodrum Kos feribot seferleri 2022 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak. Seferler 2 Nisan’da Kos adasından gelen feribotla başladı. Uzun bir aradan sonra Kos adasından gelen feribotla 56 yolcu geldi. Haftada 4 gün İstanköy Kos - Muğla Bodrum feribot seferini beklediğini belirten Bodrum Cruise Port Genel Müdürü Haluk Hızlan, “hem kuruvaziyer turizmi, hem de Kos Adası seferlerine başlaması sevindirici. 2022 Bodrum turizmi için iyi bir sezon olacak” dedi.

Bodrum Kos feribot bileti ne kadar?

Bodrum Kos feribot bileti en ucuz 20 Euro olacak. Feribotlar Bodrum Cruise Port ile Port of Kos arasında gidip gelecek. Muğla Bodrum İstanköy Kos feribot seferi yapan firmalar arasında Dentur, Yeşil Marmaris ve Bodrum Express Lines var. Bodrum Kos arabalı feribot firması ise Fahri Kaptan Kos Araçlı olacak. Farklı günlerde gidiş dönüş yapacaklar için 30 Euro isteniyor.

Bodrum Kos feribot kaç saat sürüyor?

Muğla Bodrum Kos feribot en kısa yolculuk 20 dakika sürüyor. Bu süre feribotun ve seferin durumuna göre uzayabiliyor. Sefer süresi ortalama 20 ila 45 dakika arasında sürüyor. Muğla Bodrum Kos seferlerinin yaz ayları boyunca devam etmesi bekleniyor. Kos Adası’na gidenler, Santorini, Symi, Rodos, Patmos, Leros, Kalimnos adalarına ve Atina’ya rahatlıkla ulaşabiliyor.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri