Buray konser takvimi 2021 detayları belli oldu. Buray İzmir konseri 2021 etkinliği Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda 23 Eylül 2021 Perşembe günü olacak. Konser saat 21.15’de başlayacak. Tam adı Buray Hoşsöz olan sanatçı 1984 Kıbrıs Lefkoşa doğumlu. Pop müziğin etkili seslerinde olan Buray, 2015’den günümüze müzik severlerin yakından tanıdığı bir isim oldu. Buray İzmir konseri KerkiSolfej organizasyonu ile yapılacak.

Buray İzmir konser biletleri satışa sunuldu. Protokol bileti 500 TL, 1. Kategori - 225 TL, 2. Kategori - 200 TL, 3. Kategori - 175 TL, 4. Kategori - 150 TL ve 5. Kategori - 125 TL’den satılıyor. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak Buray konserine katılacak olanların aşı kartlarını ya da en geç 48 saat öncesinden yapılmış pcr test sonuçlarını yanlarında getirmeleri isteniyor. Yanında pcr testi ya da aşı kartı olmayanların konser alanına alınmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Buray konseri girişinde ayrıca Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacak. Etkinliğe katılacak olanların, konser başlamadan önce bu uygulaması telefonuna indirmesi ve HES kodunu girişte ibraz etmesi isteniyor. 6 yaş altı etkinliğe alınmayacak. 6 yaş ve üstü ise bilet alarak konser alanına girebilecek. Konser etkinliği sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılacak. Tüm katılımcıların maske takması gerekecek. Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilemeyecek. Ayrıca konser alanına kamera, fotoğraf makinesi, ses cihazı vb. kayıt cihazları alınmayacak.

Buray konser takvimi 2021 Buray İzmir konseri Kültürpark

  • Konser adı: Buray İzmir konseri 2021
  • Konser tarihi saati: 23 Eylül 2021 Perşembe / 21.15
  • Konser yeri mekanı: Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu / Konak

Şarkıcı Buray kimdir nereli kaç yaşında?

Şarkıcı Buray Hoşsöz 1984 Kıbrıs doğumludur. Aslen Lefkoşalı olan Buray 37 yaşındadır. Lise eğitimini Türk Maarif Koleji’nde, üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Ayrıca yüksek lisansını Glamorgan Üniversitesinde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlamıştır. Bir çok şarkı yazan Buray’ın eserlerini ünlü sanatçılar seslendirmiştir. Ayrıca ünlü sanatçıların Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak sahnede yerini almıştır.

Daha sonra  “Sensitive Vibrations” grubunun solistliğini üstlenen şarkıcı Buray,  “Acoustic Ceremony” projesiyle çeşitli konserler verdi. 2004 yılında “United Boyband” grubunun solisti olarak Kıbrıs Eurovision elemelerinde 125 yarışmacı arasından finale kalan ve İngiltere Royal Alexandra Palace’ta konser veren Buray, 2008 yılında “Yanayım” adlı şarkıyla hızlı bir çıkış yapan Babutsa grubunun albümündeki çoğu şarkıya aranjörlük yaptı ve gitar çaldı.

Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan Buray, KKTC’deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. "1 Şişe Aşk" albümünün çıkış şarkısı "İstersen" oldu. Buray yeni albümler ve tekliler yayınlamaya devam ediyor.

son dakika izmir haberleri