Antalya Gazipaşa ilçesinin gelişimi devam ediyor. Bu gelişime birinci dereceden katkı sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa ilçesinin altyapısının gelişimi ile ilgili seferberlik ilan etti. Bu seferberlik kapsamında Gazipaşa ilçesi ile Karasu Grubu İçme Suyu Projesi yolunda 11 kilometre uzunluğunda asfaltlama yapıldı. Bu projenin malzeme ihalesini kazanan firma ise Elif Kızılateş Mimarlık oldu.

2 bin kişilik nüfusa hizmet verecek olan Gazipaşa - Karasu Grubu İçme Suyu Projesi için daha önce Kızılgüney, Yeniköy ve Ilıca Mahallelerine 65 bin 500 metre hat çekilmiş ve bölgeye katkı sağlayacak gerekli yapılar inşa edilmişti. Bu çalışmanın ardından, proje için yapılan kazıların güzergâhında ortaya çıkan asfalt ihtiyacı için hızlı bir şekilde harekete geçildi. Elif Kızılateş Mimarlık’ın malzeme verme ihalesini kazandığı asfalt çalışması kapsamında;

  • Kızılgüney Mahallesi’nde 6.5 kilometre
  • Yeniköy’de 3.5 kilometre
  • Ilıca Mahallesi’nde 1 kilometre uzunluğa sahip yollar düzeltildi ve asfaltlandı.

Antalya Büyükşehir Gazipaşa’yı asfaltladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elif Kızılateş Mimarlık’ın kazandığı malzeme ihalesi ile Gazipaşa ilçesinde asfaltlama çalışması yaptı. Mimarlık - Mühendislik, İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlık firması olan Elif Kızılateş Mimarlık, bölgede aldığı büyük projelerle ve yaptığı işlerle dikkat çekiyor.

Bölge insanının ihtiyaçlarını göz önünde tutarak iş yelpazesini ve bilgi birikimini sürekli arttıran, tecrübesine tecrübe katarak büyüyen Elif Kızılateş Mimarlık, sağlam, kalıcı, estetik ve fonksiyonel projelere imza atmaya devam ediyor. Büyük projelerde ve Gazipaşa mimarlık işlerinde kalıcı çözümler üreten ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Elif Kızılateş Mimarlık, geçmişten ilham alıyor ve modern geleceği insan için tasarlıyor.

Elif Kızılateş Mimarlık, elektrik kablolama ve altyapı işlerinden data, telefon ve altyapı işlerine, yangın algılama ve söndürme sistemlerinden kartlı geçiş ve kontrol istemlerine, enerji otomasyon, bina otomasyon ve yedekleme sistemlerinden ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi ve yangın tesisatlarına farklı alanlarda projeler geliştiriyor. Ayrıca inşaat ve mimari projelerden kaba ve ince inşaat işlerine, çelik yapı işlerinden çevre düzenleme peyzaj işlerine, geniş yelpazede proje çalışmaları Elif Kızılateş Mimarlık vizyonu ile sürüyor.

Elif Kızılateş Mimarlık neler yapıyor?

  • Süreç Danışmanlığı
  • Proje Yönetimi
  • Servis ve Saha Hizmeti
  • Destek Hizmeti
  • Dış Kaynak Kullanımı
  • Bakım Arıza ve Onarım Hizmetleri
  • Altyapı Hizmetleri