Dokuma halıcılığına 1960 yılında Manisa’da başlayan ve aradan geçen yarım asırdan fazla zaman zarfında tecrübeyi yenilikçi üretim yaklaşımı ile harmanlayarak cami halısı üretiminde fark yaratan Tavus, “daha iyisini en uygun fiyata” sunmak adına AR-GE yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kaliteli ve Kullanışlı Cami Halısı Modelleri

  • Zemine Dayanıklı
  • Rengi Solmaz
  • Güve Yemez
  • Alev Almaz
  • Toz Tutmaz

Özellikleri ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilen Tavus cami halılarında yün, akrilik, duvardan duvara ve göbekli modelleri bulabilirsiniz.

Cami cemaatinin rahat saf tutmasını ve namaz esnasında rahat hareket etmesini sağlayan birbirinden estetik ve kullanışlı cami halısı modellerini bulacağınız Tavus’da, yüzlerce farklı desen ve renk seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Cami halıları hiç şüphesiz aynı anda birçok insanın kullandığı yüzeylerdir ve sürekli kullanıma bağlı olarak deforma olması ihtimali de hayli yüksektir. Çabuk yıpranan ve sürekli değişim ya da onarım isteyen bir sürecin önüne geçmek adına ilk tercihin doğru yapılması ve estetik olarak da cami iç dizaynına ve mimarisine uygun bir cami halısının seçilmesi gerekir.

Cami Halısı Modelleri Tavus Halı

Caminin iç dizayn ve mimarisine uygun seçilmesi gereken cami halısının uzun yıllar boyunca sorunsuz ve konforlu bir şekilde kullanılması adına ısı ve ses yalıtımını efektif bir şekilde sağlaması, alev almaz özellikte olması, güveye karşı dayanıklı olması ve renginin solmaması önemlidir.

İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin tüm illerine dayanıklı ve konforlu cami halısı modelleri ulaştırmayı başaran Tavus’un geniş ürün ve üretim yelpazesinde yer alan tüm modeller Woolmark sertifikasına sahiptir.

Gülkurusu, gökmavi, kiremet, turkuaz ve daha onlarca renk seçeneğinin yer aldığı geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Tavus, geniş tedarikçi, üretim ve dağıtım ağının getirdiği avantajları fiyatlandırmaya da yansıtır ve bu alanda sunduğu kaçırılmayacak indirimler ile sektöre yön verir bir pozisyonda yer alır.