Televizyon ekranlarının çok izlenen yapımlarından olan Canım Annem dizisinin yayın ve çekim detayları merak ediliyor. Canım Annem dizisi nerede çekiliyor, Canım Annem dizisi oyuncu kadrosu isimleri, Canım Annem dizisi saat kaçta başlıyor ve Canım Annem dizisi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları araştırılıyor. Başrollerini Cemre rolü ile Selin Sezgin, Murat rolü ile Erol Gedik ve Zeynep rolü ile Gece Işık Demirel’in paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur oturuyor.

Canım Annem dizisi birinci sezonu ile nisanbet ekranlara geliyor. Yapımcısı İnci Gülen Oarr ve Julia Berköz olan dizi Stellar Yapım ve Saran Studios tarafından çekiliyor. 50 dakika süren dizinin ilk bölümü 14 Şubat’ta yayınlanmıştı. Canım Annem dizisinde Zeynep’in annesi Cemre trafik kazasında hayatını kaybediyor. Zeynep’in üzülmesini istemedikleri için bu haberi ondan saklıyorlar. Babası evlilik hazırlığı yaparken Zeynep annesine çok benzeyen Nazlı ile tanışıyor. Nazlı’nın Cemre’nin ikiz kardeşi olduğu anlaşılıyor.

Canım Annem dizisi nerede çekiliyor?

TV ekranlarında yayınlanan Canım Annem dizisi İstanbul Beşiktaş ve Galata’da çekiliyor. Canım Annem dizisinin çekimleri için İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan birçok ilçede, semtte ve mekanda çekim setleri kuruluyor. Çekimlerin büyük bölümü ise Beşiktaş ve Galata’da yapılıyor.

Canım Annem dizisi hangi kanalda oynuyor?

Canım Annem dizisi TV8 kanalında oynuyor. Hafta içi her gün izleyicilerle buluşan dizi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayınlanıyor.

Canım Annem dizisi saat kaçta başlıyor?

Televizyon ekranlarının sevilen yapımı Canım Annem dizisi saat 15.00’de başlıyor. Hafta içi her gün 15.00’de başlayan dizi ayrıca gece 02.15’te de tekrar bölümü ile ekranlara geliyor.

Canım Annem dizisi oyuncu kadrosu isimleri

  • Selin Sezgin - Cemre
  • Erol Gedik - Murat
  • Gece Işık Demirel - Zeynep
  • Dilara Büyükbayraktar - Melek
  • Belma Mamati - Sümbül
  • Nihan Tüfekcioğlu - Mehtap
  • Funda Eskioğlu – Hatice

Canım Annem dizisinde ayrıca şu oyuncular rol alıyor; Metin Yıldırım – Adil, Emin Önal – Rüstem, Faruk Pakiş – Kerem, Serdar Yıldırım – Furkan, Cansın Mısırlı – Sinem ve Özlem Savaş – Asude.