Cem Adrian izmir konseri 2021 etkinliği İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak. 21 Ekim 2021 Perşembe günü yapılacak konser etkinliği saat 21.00’de başlayacak. Ünlü sanatçı Cem Adrian, İzmirli hayranları ile Kültürpark’ta buluşacak. Cem Adrian İzmir konseri bilet fiyatı ortaya çıktı. 1. Kategori: 201,75 TL, 2. Kategori: 168,00 TL ve 3. Kategori: 140,00 TL’den satışa sunuldu.

Müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, sevenleriyle İzmir Kültürpark’ta buluşacak.Cem Adrian; Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında konserlerine de devam ediyor. Türkiye müzik endüstrisinin bilindik kuralları dışında, kendi çizdiği çizgilerde yürüyen sanatçı Cem Adrian; unutulmaz ve çok sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.

Cem Adrian İzmir Kültürpark konseri 2021 etkinliği girişinde HES Kodu taraması yapılacak. 6 yaş ve üzeri bilete tabi olacak. 6 yaş altı olanlar etkinliğe alınmayacak. Etkinlik, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan numaralı oturma düzeni ile gerçekleşecek. İzleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uyacak. Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacak. Mekana dışardan yiyecek ve içecek alınmayacak.

Cem Adrian İzmir konseri 2021 Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

  • Konser adı: Cem Adrian izmir konseri 2021
  • Konser yeri: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu / Konak
  • Konser tarihi ve saati: 21 Ekim 2021 Perşembe / 21.00

son dakika izmir haberleri