Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü yayılmaya devam ediyor. Türkiye’de de vakaların görülmeye başlamasının ardından her gün basın mensupları ile buluşan ve güncel verileri paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan son güncel verileri vatandaşlarla paylaştı. Corona virüsü Türkiye’de kaç kişi kaptı? Corona virüsü vaka sayısı nedir? Sorularına yanıt bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklama ve twitter paylaşımları haberimizde yer alıyor.

CORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE’DE KAÇ KİŞİ KAPTI?

Corona virüsü Türkiye’de şu ana kadar 191 kişi kaptı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en son 61 yaşında erkek bir hastanın yaşamını yitirdiğini açıkladı ve hastanın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Tanı konulan ve tedavilerine başlanan 93 yeni vakanın olduğu bilgisini paylaşan Bakan Koca, Kovid-19 hasta sayısının 191’e ulaştığını dile getirdi.

TÜRKİYE’DE CORONA VİRÜSÜ VAKA SAYISI NEDİR?

Türkiye’de corona virüsü güncel vaka sayısı 191’dir. Her gün artan vakalarla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yeni açıklama yapması bekleniyor. Bakan Koca son attığı twitte güncel sayının 191 olduğunu, tedbirlerin zorunlu olduğunu dile getirmişti.