Döviz sektöründe 6 yıldır hizmet sağlayan Dağ Group sahibi Serhat Dağ, son zamanlarda ekonomik açıdan zorlu bir süreçten geçen ülkemizde, 2023 yılında döviz sektöründe daha emin adımların atılacağını kaydetti. Aynı zamanda döviz sektörünün ekonomiyi canlı tuttuğunu söyleyen Serhat Dağ, tüm bu olumsuz süreçte 20 personeli ile müşterilerine hizmet veremeye devam ettiğini dile getirdi.

Döviz Hizmetleri

Genel olarak, Serhat Dağ firması, müşterilerinin her türlü alış ya da satış işlemlerinde özel kur opsiyonları da uygulayarak, müşterilerine ve ekonomiye çok büyük getiri sağlamaktadır. Finans sektöründe olan değişim ve gelişimleri takip eden Serhat Dağ aynı zamanda piyasadaki gelişmelere de öncülük etmeyi planlamaktadır.

Müşterilerine özel olarak kur sabitleme işlemleri de uygulayan Serhat Dağ döviz sektörünün lider firması olma yolunda adım adım ilerlemektedir. Bu kapsamda Serhat Dağ firma kuruluşundan itibaren, güçlü öz sermayesi ve de müşteri portföyü ile kurumsal ve bireysel açıdan sektöründe öncü bir firma olmayı ve bunun yanında da en avantajlı fiyat politikalarını uygulamayı kendine ilke edinmiştir.

Hizmet Kalitesi ve Güvenilirliği

Döviz sektöründe yer alan Serhat Dağ uzun yıllardan beridir, ticaret hacminde göstermiş olduğu lider çalışmalar ile ülkemiz ticaret ve ekonomisine de çok büyük katkıda bulunmaktadır. Bunların yanında Serhat Dağ döviz alım ve satımında hem sağlamış olduğu hizmet kalitesi ile hem de tecrübeli çalışma personeli ile son zamanların en başarılı işlerine imza atmaktadır.

Güncel ekonomik gelişmeleri takip eden Serhat Dağ’ın firması, müşterilerine en güncel hizmetleri sunmayı hedef edinmektedir. Kuruluşundan bu yana Serhat Dağ hem firma prensiplerini hem de hizmet anlayışını müşteri memnuniyeti odaklı gerçekleştirmektedir. Buna bağlı olarak da Serhat Dağ kaliteli hizmetin müşteri memnuniyetini sağlayacağını belirterek, personellerinden ve firmasından daima güvenilir ve kaliteli hizmetler beklediğini söylemektedir.