Son dakika Denizli Acıpayam cinayet haberleri… Denizli Acıpayam Ören Mahallesi kadın cinayeti son dakika: Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy öldürüldü. Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan Emine Yalçın (38), boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Erdal Yalçın’ın (39) yanından ayrılıp yaklaşık 1 ay önce Denizli’ye gelerek evlilik planı yaptığı iddia edilen Mehmet Aksoy (33) ve annesi Gülperi Aksoy (51) ile birlikte yaşamaya başladı.

Denizli Acıpayam Ören Mahallesi kadın cinayeti son dakika

Başka birisi için evi terk eden karısının izini bulan Erdal Yalçın, evlilik planları yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yaşanan tartışmanın ardından yanında getirdiği pompalı tüfeğe sarılan Erdal Yalçın, eşi Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açılan ateş sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise ağır yaralandı.

Silah seslerini duyarak eve gelen komşuları iki kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Ağır yaralanan yaşlı kadın, yapılan ilk tedavisinin ardından hastaneye sevk edildi. Eşi Emine Yalçın ve evlilik planı yaptığı Mehmet Aksoy’u öldürdükten sonra kayıplara karışan şüpheli Erdal Yalçın’ın yakalanması için geniş bir çalışma başlatıldı.

Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy öldürüldü

Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy, Erdal Yalçın tarafından öldürüldü. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile Muğla polisinin müşterek yürüttüğü çalışma çerçevesinde şüphelinin kullandığı 48 AHY 096 plakalı aracın güzergahı tespit edildi. Aracın geçiş istikametinde önlem alan polis ekipleri, şüpheliyi olaydan 2,5 saat sonra Muğla’da suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Dalaman’da gözaltı alınan Erdal Yalçın, adliyeye sevk işlemleri için Denizli’ye getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erdal Yalçın ile Emine Yalçın aynı karede

Katliam gibi olayın ardından ölen Emine Yalçın’ın katili Erdal Yalçın ile aynı karedeki fotoğrafı ortaya çıktı. Evi terk eden karısını ve evlilik aşamasında olduğu sevgilisini öldüren ve 1 kız çocuğu olan katil Erdal Y.'nin sosyal medyadaki profiline 'boşanmış' diye not düşmesi ise dikkat çekti.

son dakika izmir ege bölgesi haberleri