Son Dakika İzmir Dikili haberleri… İzmir Dikili Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali 2021 başlıyor. Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali için geri sayım başladı. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Çandarlı Mahallesi’nde 20-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festivale tüm vatandaşları davet etti.

Dikili Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali 2021 programı

Festivalin ilk günü pilates, aerobik ve yoga etkinliğiyle başlayacak. Program çocuk tiyatrosu ve çeşitli sergilerle devam edecek. Tiyatrocu Özgür Özgülgün tarafından çocuklar için oyun atölyesinin düzenleneceği program kapsamında CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ve Gazeteci-Yazar Akif Beki’nin konuşmacı olarak katılacağı “Umut Var mı” adlı panel gerçekleşecek. Festivalin ilk günü Işın Karaca konseri ile tamamlanacak.

Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali’nin ikinci gününde ise Gazeteci-Yazar Murat Yetkin’in konuşmacı olacağı “Entrikalar, Casuslar, Darbeler, Siyasetin Görünmeyen Yüzü” adlı panel gerçekleşecek. Festival, Onur Akın Konseriyle son bulacak.

Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali 2021 etkinlik takvimi

“Birlikte Dikili” anlayışıyla ilçeyi kültür ve sanatın merkezi yapmak için çalıştıklarını kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, en zor günleri birlik ve beraberlik ile aşabileceklerini, en karanlık zamanları kültür ve sanatın, demokrasi ve emeğin ışığıyla aydınlatabileceklerini kaydetti.

Dikili Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali 2021 programı

Dikili Çandarlı Kültür Sanat Demokrasi ve Emek Festivali 2021 programı

son dakika izmir haberleri