Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak The Requin Dipten Gelen filminin yayım ve çekim detayları merak ediliyor. Dipten Gelen filmi oyuncuları konusu, Dipten Gelen filmi ne zaman çekildi, Dipten Gelen filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları araştırılıyor. Televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak ve sinemaseverlerin beğenisine sunulacak film gerilim dolu anlar yaşatacak. Gerilimin ve heyecanın giderek tırmandığı yapımın senaryosunu aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Le-Van Kiet yazdı.

Amerikan korku gerilim filmi olan Dipten Gelen filminde, devasa bir tropik fırtınanın ardından denizde mahsur kalan bir kadın ve yaralı kocasının hikayesi ekranlara taşınıyor. Aşağıda büyük beyaz köpekbalıkları daire çizerken hayatta kalmak için savaşıyorlar. Alicia Silverstone ve James Tupper'ın başrolde olduğu yabancı yapım korku ve gerilim sevenler için iyi bir betrar sinema örneği olarak ekranlara geliyor.

Dipten Gelen filmi ne zaman çekildi?

Dipten Gelen filmi 2022 yılında çekildi. Filmin ilk gösterim tarihi 28 Ocak 2022 oldu. Hazırlıklarına 2021’de başlanan film 2022 yılında tamamlandı. Dipten Gelen filmi Orlando, Florida'daki Universal Studios ve Full Sail Üniversitesi'nde çekilmiştir.

Dipten Gelen filmi konusu nedir?

Dipten Gelen filminde, Jaelyn ve Kyle romantik bir kaçamak yapıyor ve Vietnam sahillerindeki bir villaya gidiyor. Bir süre sonra şiddetli bir tropik fırtına başlıyor ve villa yerle bir oluyor. Çift denizde sürüklenmeye başlıyor ve hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak daha büyük bir tehlike gittikçe yaklaşıyor. Köpek balıkları ile mücadeleye giren çift ölüm kalım savaşı veriyor.

Dipten Gelen filmi hangi kanalda oynuyor?

Dipten Gelen filmi Star TV kanalında oynuyor. 21 Mayıs akşamı saat 20.00’de ve tekrar olarak 21.50’de ekranlara gelecek olan film gerilim türü sevenler için ekranlara geliyor.

Dipten Gelen filmi oyuncuları isimleri

  • Alicia Silverstone - Jaelyn
  • James Tupper - Kyle
  • Deirdre O'Connell - Anne
  • Danny Chung - Balıkçı
  • Jennifer Mudge - Lizzie
  • Kha Mai - Tur Rehberi