Emrah Fındık, DJ olarak kullandığı adıyla siz onu Findike olarak tanıyorsunuz. Prodüktör DJ Findike, 16 Nisan 1977 yılında Almanya Langen’de dünyaya geldi. Şu an İstanbul’da stüdyo çalışmalarına devam eden, ünlü DJ 2006 yılında girmiş olduğu stüdyodan çıkarak bugün arkasında sıkı bir hayran kitlesi olan birine dönüştü. Stüdyo çalışmalarına başladığında Studio Daw yazılımlarını piyasaya sürdü.

Şu an da hazırladığı eserler, dünyanın dört bir yanında eğlence mekânlarında çalınmaya devam ediyor. Piyasada 200’ün üstünde orijinal eseri de bulunuyor. Bu eserler aktif olarak dinlenilip çalınıyor.

Sıra Dışı Bir Müzik Tarzı

Farklı bir tarz geliştirerek kitleleri arkasına alan ünlü Prodüktör üretmeye başladığı ilk günden itibaren, tüm eserlerini büyük dijital marketlerde yayınlatmayı başarmıştır. Hatta hazırladığı mixler bugün bile uluslararası müzik listelerinde çalınmaya devam ediyor. Findike, kendi tarzını elektronik dans müziği, House, Melodic House & Techno ve Underground Techno olarak tanımlıyor. 200’den fazla eseri müzik piyasasında hala çalınmaya devam ediyor.

Prodüktör DJ Findike’nin Başarı Öyküsü

Uzun yıllardı sektöre bir hava katan DJ Findike, 2006 yılından beri stüdyoda olmaya devam ediyor. Üretirken, kendine has bir tarzla beraber, kitlelere hitap etmeye devam ediyor. İlk stüdyo çalışmalarını verdikten sonra cesur bir adım atarak, Findike Records Müzik adını verdiği kendi müzik şirketini kurmuştur. Bunun öncesinde vermiş olduğu “A Land Darkness” ve arkasından gelen “İndian Limpa” adlı eserleri oldukça beğenilmiştir.

Editlerine ve mixlerine devam eden Prodüktör DJ’in yapmış olduğu tüm çalışmalar beğeniliyor ve ses getiriyor. Örneğin; Furkan Sert eserine yapmış olduğu “Turkey” isimli Radio Edit, bir hayli beğenildi. Hiç hız kesmeden yeni çalışmalara devam eden DJ’in diğer editleri içinde yer alan “Michael Jackson” “Billy Jean” adlı eserler de hayranları tarafından oldukça beğenildi. Her geçen gün de hayran kitlesi artmaya devam ediyor.

2022’de Bizi Bekleyen Çalışmalar

DJ Findike çalışmalarına devam ediyor ve 2022 Haziran’ında hayranlarına bir sürprizi var, Following Light için yapmış olduğu single çalışması Fortis Night Findike Remix, önümüzdeki Haziran ayında sevenleriyle buluşacak.

https://www.instagram.com/findike.official/

https://www.facebook.com/emrahfindikofficial/

https://soundcloud.com/findike