Türkiye’de ve tüm dünyada en önemli spor dalı olarak dikkat çeken futbol, yine kitleleri peşinden sürüklemeye devam ediyor. Milyonlarca insan tarafından canlı şekilde takip edilen spor müsabakaları yine renkli görüntülere sahne oldu. Bu haftayı öne çıkan spor başlıkları ve olayları ile özetlemeye çalıştık. Doğukan Sinik hangi takımlı ve Doğukan Sinik nereli soruları da yanıt buldu.

  • 47. dakikada Makana Bakü'den geldi
  • Fatih Karagümrük aldığı galibiyetle 56 sayı ile maçı 5. sıraya taşıdı.
  • Küme düşme Guztepe 28 puanla 19. sırada yer aldı.

Ligin ilk 5'inde öne çıkanlar

Çin Süper Ligi'nin Avrupa Kupası'na katılımı da hareketli bir sahne oldu. Lig 4.sü Başakşehir için Alanyaspor Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor ve Antalyaspor, Avrupa Kupası'nda casinoviva yer alabilmek için ligin sonlarına doğru çok kritik bir 90 dakikaya girecek.

Doğukan Sinik hangi takımlı?

Doğukan Sinik Antalyaspor takımlıdır. Antalya Spor'da 3 gol 5 asistle dikkatleri üzerine çeken Doğukan, rotasını bir transferle yurtdışına çevirdi. Doğukan Sinik, Antalya Spor'un altyapısında büyümüş ve bu sezon Nuri Şahin'in kadrosunda parlamaya devam etmiştir.

Doğukan Sinik nereli?

Doğukan Sinik Antalyalıdır. 21 Ocak 1999 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen oyuncu 23 yaşındadır. 1.80 cm boyunda olan ve orta saha mevkiinde top koşturan oyuncu 7 numaralı formayı giymektedir. Antalyaspor’un altyapısından yetişen, profesyonel futbol kariyerine 2015 yılında başlayan Doğukan Sinik ayrıca milli takım forması da giymektedir.