Televizyon ekranlarında sağlık programında izleyicilerle buluşan Doktor Feridun Kunak ile ilgili detaylar merak ediliyor. Doktor Feridun Kunak kimdir nereli, Doktor Feridun Kunak telefon numarası iletişim bilgileri nedir, Dr. Feridun Kunak hangi kanalda program yapıyor, Doktor Feridun Kunak eşi kızı kim sorularının yanıtları araştırılıyor. Ortopedi, Akupunktur, Masaj, Ozon Tedavisi, Sülük Tedavisi, Fitoterapi ve Kupa Tedavisi konularında uzmanlaşmış olan Doktor Feridun Kunak, özellikle egzersizler ile ilgili de hayati bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Doktor Feridun Kunak tıp doktoru mu, nasıl bir doktor araması yapanlar için cevaplar ortaya çıktı. Televizyon ekranlarında gündüz kuşağında sağlık programında soruları yanıtlayan ve önemli sağlık ipuçlarını izleyicilerle paylaşan Dr. Feridun Kunak, sempatik halleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Hastalıklara karşı alternatif çözümleri çok konuşulan Kunak, sağlıklı yaşam ile ilgili programlar yapmaya ve sağlıklı ve doğal yaşamın formülünü izleyicilerle paylaşmaya maltbahis devam ediyor.

Doktor Feridun Kunak kimdir?

Doktor Feridun Kunak 1950 Ankara doğumludur. 72 yaşında olan Dr. Feridun Kunak, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamış ve İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından doktorluk mesleğine başlayan Kunak, Bursa’da hükümet tabipliği, Van’da başhekimlik, Ankara’da acil bölüm sorumlusu ve travmatoloji bölümü ile belediye hastanesinde ortopedi ve travmatoloji uzmanlığı yapmıştır. 1992 - 2009 Sağlık Bakanlığı Ankara Gazi Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan Kunak, şuan kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Doktor Feridun Kunak nereli?

Doktor Feridun Kunak Ankaralıdır. Ankara’da doğup büyüyen ve hekimlik kariyerinin büyük bölümünü Ankara’da geçiren Kunak, Kanal 7 ekranlarında eşiyle birlikte yaptığı programla dikkat çekmişti. Sağlıklı yaşam ile ilgili önemli bilgiler paylaşan Kunak, gelen soruları da yanıtlamaya devam etmektedir.

Dr. Feridun Kunak hangi kanalda program yapıyor?

Dr. Feridun Kunak Kanal 7 kanalında program yapıyor. Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşan Kunak, sağlığa dair farklı konulara değiniyor ve faydalı bilgiler anlatıyor. Kunak’ın yer aldığı Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık adlı program saat 13.10’da başlıyor.

Doktor Feridun Kunak eşi kızı kim?

Doktor Feridun Kunak’ın eşi Serap Kunak’tır. Dr. Feridun Kunak’ın kızı Sude Kunak’tır. Doktor Feridun Kunak, güzellik uzmanı, tiyatrocu, yaşam koçu ve sunuculuk yapan Serap Kunak ile bir dönem Kanal 7 ekranlarında birlikte sağlık programı yapmışlardır.

Doktor Feridun Kunak telefon numarası iletişim

  • Doktor Feridun Kunak Ankara adresi: Bülbülderesi Caddesi No 59/A Sema Apt. Seyranbağları / Ankara
  • Doktor Feridun Kunak telefon numarası: (312) 432 13 70 / (312) 434 27 08 / (312) 433 30 71