Diyetisyen Dr. Ayça Kaya sayarak zayıfla 5333 pdf indir ve oku aramaları sıklıkla yapılmaya devam ediyor. Ayrıca, Dr. Ayça Kaya kaç yaşında, boyu kaç? sorularının da yanıtları aranıyor. İstanbul’da doğan, tam adı Elem Ayça Kaya olan ve Kahramanmaraş’ta lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren Kaya’nın ilk çalışma yeri İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi İç Hastalıkları bölümü oldu. Burada ihtisas yapan başarılı isim, şişmanlık ve obezite tedavisine dair birçok klinik araştırması ile dünya çapında tanınan bir isim haline geldi.

Şişmanlık tedavisinde kombine ilaç kullanımının, tekli ilaç kullanımına üstün olmadığını klinik araştırması ile gösterdi. Bu çalışması uluslararası sağlık kongrelerinde konuşuldu ve bilimsel dergilerde yayınlandı. Uzmanlık tezini Karaciğer Yağlanması üzerine yapan Ayça Kaya, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmalarını sürdürdü. İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama Merkezi’ni kurdu. Birçok televizyon kanalında sağlık programlarında yer aldı. Ayrıca gazetelerde ve dergilerde sağlık köşelerinde söyleşileri yayınlandı.

Kanal D, Star TV ve TRT 1 başta olmak üzere farklı kanallarda sağlıklı beslenme üzerine uzmanlığını paylaştı ve paylaşmaya devam ediyor. İstanbul Kadıköy’de Dr. Ayça Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi adını verdiği ve kendi kurduğu klinikte / muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeyi sürdürüyor. Türkiye’nin en önemli sağlık derneklerine üye olan Ayça Kaya evli ve 2 çocuğu var. Ayça Kaya ile 50 Adımda Sağlıklı ve Hızlı Zayıfla, Sayarak Zayıfla – 5333 ve Beslenme Saati gibi kitapları çok satanlar listelerinde bulunuyor.

Dr. Ayça Kaya sayarak zayıfla 5333 pdf indir oku, Ayça Kaya kaç yaşında, boyu kaç?

Dr. Ayça Kaya sayarak zayıfla 5333 pdf indir oku

Diyetisyen Dr. Ayça Kaya tarafından hazırlanan sayarak zayıfla 5333 sistemi için pdf indir oku aramaları yapılmaya devam ediyor. İnternette bulunan kitap ve pdf sitelerinde Ayça Kaya’nın bu sistemine dair ayrıntılı bilgiler bulunuyor. Sayarak beslen ve zayıfla 5333 sistemi, metabolizmanıza ve yaşam biçiminize uygun hazırlanmış sağlıklı beslenme paketlerini evinize ulaştıran bir servistir. “Sayarak Beslen 5333” mutfağımızda deneyimli aşçılar, gıda mühendisi ve diyetisyenler ile birlikte sizler için her gün özenle ve titizlikle menüler hazırlanmakta ve tüm kontrolleri yapıldıktan sonra sizlere sunulmaktadır. Size gelen paketlerden %100 verimi alabilmeniz için; diyetisyeniniz her gün sizinle iletişime geçtikten sonra, tartı sonucunuza göre ertesi günün menüsü belirler.

Örneğin o gün yediğiniz menü tartı sonucunuzu olumlu etkilemediyse, ertesi gün menünüzde değişiklik yapılır ve menülerden daha yüksek verim almanız sağlanır. Bu süreçte kalıcı kilo vermenizle beraber, aynı zamanda günlük diyetisyen takibimiz ile sağlıklı yaşam alışkanlıklarını yaşam biçiminiz haline getirmeyi amaçlanmaktadır. Bu bilgiler ışığında, pdf incelenmeden önce Dr. Ayça Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi ile iletişim kurularak, kişiye özel hizmet almak sağlığınız açısından daha doğru olacaktır.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

Diyetisyen Dr. Ayça Kaya kaç yaşında?

Diyetisyen Dr. Ayça Kaya’nın yaşı bilinmiyor. Sağlıklı beslenme ve zayıflama konularında, televizyon ekranlarından önemli bilgiler paylaşmaya devam eden uzman isim, yaşı ile ilgili bir paylaşımda bulunmadı.

Dr. Ayça Kaya boyu kaç?

Dr. Ayça Kaya’nın boyu hakkında ayrıntı yok. Kliniğini 2006 yılında kuran ve topluma sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan Ayça Kaya, kişiye özel tedavi yöntemlerine devam ediyor.

dr. ayça kaya evli mi, eşi kim, çocuğu var mı, kaç yaşında