Sağlıklı beslenme, diyet, obezite ve zayıflama konularında uzman isimler arasında yer alan Dr. Ayça Kaya’nın özel yaşamına dair ayrıntılar araştırılıyor. Dr. Ayça Kaya’nın eşi kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Dr. Ayça Kaya boyu kaç cm, hangi hastanede çalışıyor? Sorularının cevapları merak ediliyor. Lise eğitimini Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde tamamlayan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren ve Haydarpaşa Numune Hastanesi İç Hastalıkları bölümünde ihtisas yapan Dr. Ayça Kaya, şişmanlık ve obezite tedavisine dair çok sayıda klinik araştırması yaptı. Bu çalışmaları ile tanınan ve bilimsel dergiler başta olmak üzere makale ve çalışmaları farklı yerlerde yayınlanan Ayça Kaya, uzmanlık tezini Karaciğer Yağlanması ve Risk Faktörleri üzerine yaptı. Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmalarına devam eden, daha sonra İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama Merkezi’ni kuran, aynı zamanda koordinatörlüğünü de üstelenen Kaya, Ckech-Up Merkezi’nin de yeniden yapılandırılmasında görev almıştır. Birçok TV kanalında sağlık programları hazırlayıp sunan, birçok TV kanalında, gazetelerde ve aylık dergilerde röportajları yayınlanan Kaya, televizyon ekranları aracılığı ile sağlıklı beslenme ve zayıflama konularındaki uzmanlığını paylaşmaya devam ediyor. Obezite ile ilgili toplumu bilinçlendirmek için gerek medyada gerekse katıldığı konferanslarda sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılmasının önemini anlatmayı sürdüren Kaya, yılların birikimi, deneyimi ile kendi geliştirdiği bir yöntem olan “Sayarak Zayıfla”yı öğretiyor.

dr. ayça kaya evli mi, eşi kimdir

Dr. Ayça Kaya evli mi, çocuğu var mı?

Diyetisyen Dr. Ayça Kaya evlidir ve Kaya’nın 2 çocuğu var. Ayça Kaya, sosyal medya hesabından çocukları ile aynı karede olduğu fotoğrafları takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Dr. Ayça Kaya’nın eşi kimdir?

Dr. Ayça Kaya’nın eşi Halil Kaya’dır. Halil Kaya’nın yaşamına, ne iş yaptığına ve mesleğine dair bir ayrıntı bulunmuyor.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

Dr. Ayça Kaya boyu kaç cm?

Diyetisyen Dr. Ayça Kaya’nın boyu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Sayarak Zayıfla Mutfakta, Ayça Kaya ile 50 Adımda Sağlıklı ve Hızlı Zayıfla, Gençlik Reçeteleri, Kalıcı Zayıfla, Karnım Zil Çalıyor, Sayarak Zayıfla – 5333 ve Beslenme Saati adlı kitapları bulunmaktadır.

Dr. Ayça Kaya hangi hastanede çalışıyor?

Dr. Ayça Kaya daha önce Haydarpaşa Numune Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde çalışmıştır. Dr. Ayça Kaya Sağlıklı Yaşam Merkezi adını verdiği ve kendi kurduğu klinikte çalışmalarını sürdürmektedir. Ayça Kaya’nın kliniği İstanbul’un Kadıköy ilçesindedir.

dr. ayça kaya kliniği nerede, muayene ücreti ne kadar