Dunlop 1889’dan beri oto lastik üretimi yapan ve en çok tercih edilen lastik markalarından biridir. Araç sahiplerine her araç tipine ve her tercihe uyumlu oto lastik ürün yelpazesi sunar. SP Winter ürün ailesi ile zorlu kış koşullarında ve SP Tour, SP Sport ve SP Van ürün aileleri ile de hava sıcaklığının yüksek olduğu yaz aylarında araç sahiplerine Dunlop kalitesini sunar. Binek otomobil, SUV/4X4 ve hafif ticari araç türleri için ayrı ürün aileleri ile de tüm araç sahipleri için konforlu ve güvenilir sürüş deneyimi sağlar. Kaliteli ve güvenilir Dunlop oto lastiklerini keşfetmek ve satın almak sitemizi inceleyin.

Dunlop lastik satın almak için tıklayın.

Dunlop Oto Lastik Fiyatları

Dunlop AKO Grup çatısı altında güvenilir ve yüksek kalite oto lastik üretimi yapan lastik markasıdır. Rakip markalar ile karşılaştırıldığında oto lastik fiyatları piyasa fiyatının ortalamasıdır. Oto lastik fiyatlarını lastik markasına ek olarak etkileyen bir diğer kriter ebattır. Dunlop oto lastik fiyatları da diğer markalarda olduğu gibi jant çapı arttıkça artar. Servislet kampanyaları ile her zaman uygun fiyatlı Dunlop oto lastiklerini incelemek ve satın almak için sitemizi inceleyin.

Dunlop kış lastiği satın almak için tıklayın.

Dunlop Oto Lastik Ömrü

Dunlop oto lastik ömrü lastiğin kullanıldığı koşullara göre değişiklik gösterir. Mevsim koşullarına uygun ve doğru ebatta lastik seçildiğinde ortalama oto lastik ömrü 4-6 yıl arasında ya da 100.000 kmdir. Uzmanlar lastik araca takıldıktan 2 sene sonra düzenli diş derinliği kontrolü yapılmasını önerir. Kullanılan lastik aşındığı ve böylece performansında azalma yaşanacağı için lastik bakımı yapılması önemlidir. Aşınan lastik yakıt verimliliğini, fren ve viraj kabiliyetini, performansını ve sürüş konforunu doğrudan etkiler.