Willy William'ı gerçekleşecek olan bir eğlence organizasyonu için Türkiye'de misafir eden ve bir üniversitede Türk hayranlarıyla buluşmasını sağlayan Sinan Siner; dünyanın içinde bulunduğu pandemi döneminde böylesine sıcak, samimi ve eğlenceli bir şekilde sevenleriyle buluşup onlarla beraber harika bir ortamda bulunmak herkes için onure edici. İnsanları daha fazla mutlu etmek ve keyiflendirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Milyarlar onu izliyor

Müzik listelerinden yıllarca düşmeyen ve 3 milyardan fazla izlenmeye sahip olan Jamaica asıllı Fransız şarkıcı ve Dj Willy William, günümüzde bile "Mi Gente" ve "Ego" şarkıları ile müzik listelerinin vazgeçilmezi halinde.
David Guetta & Nicki Minaj ile olan şarkıları da dünya müzik piyasasında yeni bir döneme imza atmıştı.

Dünya starları için aranan isim: Sinan Siner

Müzik, spor ve eğlence dünyasının yıldızlarıyla başarılı işlere imza atan ve Willy William'ın Türkiye haklarını elinde bulunduran dünyaca ünlü menajer Sinan Siner yeni yılda Türkiye'de daha fazla dünya yıldızlarını misafir edeceğini ve ülkemize katkı sağlayacağının mesajını verdi.

Sinan Siner açıkladı:

"Willy William'ı Türkiye'de sevenleriyle buluşturmak ve ona aile ortamında gibi hissettirmek benim için ayrı bir heyecan ve mutluluk kaynağı. Willy, Türkiye'yi seven, Hande Yener ve Beşiktaş hayranı olarak burda olmaktan keyif alan enerji dolu birisi ve bunu tüm sevenlerine yansıtması da ortamı alev alev bir duruma getiriyor. Türkiye'de tekrardan gerçekleştirmek istediğimiz projeler bulunuyor, belki de yeni yılda Willy William'ı tekrar Türkiye'de görebiliriz."

Sinan Siner Menajerlik Web sitesi: https://www.sinmanagement.com/

Sinan Siner instagram hesabı: https://www.instagram.com/mrsinsiner/