Kanal D ekranlarında TV’de ilk kez olarak sinemaseverler ile buluşan Düş Peşine filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Düş Peşine filmi nerede çekildi, Düş Peşine filmi ne zaman çekildi, Düş Peşine filmi oyuncuları isimleri nedir sorularının yanıtları ortaya çıktı.

Gönüllü olarak çalıştığı Düşler Akademisi'nin kapanmasını engellemek için çaba gösteren Kaan ve arkadaşlarının hikâyesinin anlatıldığı yapımın başrollerinde Fester Abdü, Cihan Şimşek, Şeyda Erdoğan rol alıyor. Düş Peşine filminin yönetmen koltuğunda İlkay Uygur oturuyor. Komedi türünde sahabet çekilen yapımın senaryosunu Serkan Dağlı yazdı.

Düş Peşine filmi ne zaman çekildi?

Kanal D’de yayınlanan Düş Peşine filmi 2021 yılında çekildi. 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren film, vizyonda kaldığı süre boyunca 14 bin 178 kişi tarafından izlendi ve 346 bin 281 TL hasılat elde etti.

Düş Peşine filmi nerede çekildi?

TV ekranlarında ilk kez yayınlanan Düş Peşine filmi Antalya’da çekildi. Film için Antalya’nın farklı ilçe ve bölgelerinde çekimler yapıldı. Filmin çekimleri için Antalya’nın Kaş ilçesinde çekim setleri kuruldu. Filmde, engelli çocukların eğitim gördüğü Düşler Akademisi'nde gönüllü olan Kaan, kardeşi ile birlikte Kaş'ta yaşamaktadır. Akademinin müdürü borcu nedeniyle zora düşünce, şehre tatile gelen arkadaşları ile birlikte Akademi'yi kapanma tehlikesine karşı korumaya çalışır.

Düş Peşine filmi oyuncuları isimleri

  • Fester Abdü
  • Cihan Şimşek
  • Şeyda Erdoğan
  • Ecem Simge Yurdatapan
  • Serkan Ercan