Elektronik dünya içerisinde adından sıkça söz ettiren markalardan biri olan Electrolux markası, farklı tipte ev aletleri üretiyor. Çamaşır makinesi, buzdolabı ve süpürge gibi hayatı kolaylaştıran teknolojik ev aletlerini sunan bir marka olmasıyla beraber Electrolux, Türkiye’deki kullanıcıların da dikkatini çekmeyi başarıyor. Kaliteli ve dayanıklı elektronik ürünler üretiyor olmasıyla beraber, son yıllarda giderek artan satın alma taleplerine sahiptir.

Electrolux Servis Bayrampaşa

Electrolux Servis bulma konusunda sorun yaşayanlar için marka her ne kadar başarılı konsepte sahip olan ürünleri sunuyor olsa da, yaşanabilecek bir arıza konusunda gerekli onarım işleminin uygulanamayacak olması bir sorun haline geliyordu. Electrolux Servis Bayrampaşa ekibi olarak, Electrolux markalı çamaşır makinesi, buzdolabı ve süpürgeler için teknik destek çalışmalarını yürütüyor olmamız sayesinde artık bu sorun ortadan kalkıyor.

Beyaz eşyaların sağladığı konfor ve kolaylık, hayatın en önemli detaylarından biridir. Electrolux ev aletleri kullananlar için Electrolux Servis ekibi hizmetimizi 7/24 sağlıyoruz. Öncelikle teknik destek için arıza kaydının alınıyor olması sayesinde, evlerinize kadar gelen ekibimiz sayesinde yerinde ön inceleme gerçekleştirilmesi mümkün hale geliyor. Çamaşır makinesi, buzdolabı ve süpürgelerinizde meydana gelen arıza tipinin incelemesini Electrolux Servis olarak yerinde gerçekleştirmemiz sayesinde, bunun beraberinde sorunun ne olduğunu objektif olarak paylaşıyoruz.

Müşteri odaklı şekilde gerçekleştirdiğimiz Electrolux hizmetimiz sayesinde, yeni ürün kullanıyormuşçasına tekrar kullanmaya başlayabileceğiniz ev aletlerinize üst düzey performanslarıyla beraber sahip olacaksınız.