Kütahya'da bulunan genç girişimci Emrullah Çimen 3 ayrı şube 7 farklı konsept ile lüks konaklama hizmetini özel fiyatlarla ve ücretsiz VIP araç hizmeti ile müşterilerine sunacağının müjdesini takipçileriyle paylaştı.

5 Yıldızlı otellerle eşdeğer konfor ve hizmet sunan genç girişimcinin Jakuzili daireleri yoğun ilgi görmekte.

Lüks mobilyalar ile dekore edilmiş en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş daireleri ile 7/24 resepsiyon hizmetiyle müşterilerine VIP hizmet sağlamakta.

Tüm dairelerin düzenli olarak dezenfeksiyon edilip, titizlikle temiz tutulduğunun tüm denetimlerden tam not aldığını Kütahya'nın en çok tercih edilen konaklama hizmetinin olduğunu görsel ve videolarla güncel olarak sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak takipçilerine şeffaf olarak sunmakta.

Kütahya'nın önde gelen genç girişimcisi Emrullah Çimen "Tüm dünyada bulunan COVİD-19'a karşı önlemlerimizi en üst düzeyde almış olarak, bizi tercih eden tüm müşterilerimize kaliteli hizmet sunarak memnuniyetlerini gururla yaşıyoruz. Tüm dairelerimiz eşi benzeri olmayan örnek daireler niteliğinde. Kütahya'dan sonra diğer illerimizde de hizmet vermek için çalışmalar ve projeler üzerinde uğraşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda süpriz isimler ile açılışlarımızı gerçekleştireceğiz"

Daha önce Fatih Bulut ile açılış düzenleyen Emrullah Çimen, Instagram hesabından ünlüler ile yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmekte. Instagram hesabından takipçilerine indirimli fiyatlar sunan genç girişimci sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yerini aldı.