Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan En Hamarat Benim programı ile ilgili detayları merak eden izleyiciler, En Hamarat Benim hangi kanalda oynuyor, En Hamarat Benim Kadir Ezildi aslen nereli, Kadir Ezildi evli mi sevgilisi kim sorularının yanıtlarını araştırıyor. Kadir Ezildi’nin hazırlayıp sunduğu temizlik programı En Hamarat Benim, onwin kaldığı yerden devam ediyor.

En Hamarat Benim hangi kanalda?

En Hamarat Benim programı Fox TV kanalında yayınlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan program, Kadir Ezildi tarafından hazırlanıp sunuluyor. Program saat 13.00’de izleyicilerle buluşuyor.

Kadir Ezildi aslen nereli?

En Hamarat Benim programı sunucusu Kadir Ezildi aslen Konyalıdır. 19 Mart 1995 tarihinde Konya’da dünyaya gelen Ezildi, bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmış, sonrasında Televizyon dünyası ile tanışmıştır.

Kadir Ezildi evli mi?

Programı hazırlayıp sunan Kadir Ezildi evli değil. Bekar olan Kadir Ezildi, temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı bir isim olarak biliniyor.

Kadir Ezildi sevgilisi kim?

En Hamarat Benim programını hazırlayıp sunan Kadir Ezildi’nin sevgilisi hakkında bir detay bulunmuyor. Ünlü programcı, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmaya devam ediyor.