Beyaz Tuz adı altında kurmuş olduğumuz ve 25 yıllık deneyimimiz ile sizlere her zaman en kaliteli hizmeti vermek için çalışmaktayız. En büyük önceliği insan sağlığı olan firmamız bu alanda sürekli olarak bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yaparak değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmayı amaçlamıştır. Firmamız İstanbul Ümraniye’de kurulmuş olup uzun yıllar boyunca alanında uzman çalışanlarımızla beraber kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

Firmamız her zaman kendini geliştirmeyi hedeflemiş olup yenilikçi prensiplerine bağlı kalmıştır. Uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimiz sayesine sektörde kendimizi kanıtlamış olup İstanbul’un tuz ihtiyacını yüzde 60 oranda karşılayabiliyoruz. Bu başarımızın en büyük etkeni siz değerli müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler ile kendimizi sürekli daha iyisine geliştirme arzumuzdur.

Kaliteden ödün verilmiyor

Bilimsel anlamda araştırmalara dayanarak tuz sektörünün her alanında kendimizi geliştirmekteyiz. Tuz ürünlerinin her alanında üretim faaliyetleri göstermekle beraber kendi kurduğumuz AR-GE’lerin (Araştırma ve geliştirme) sayesinde sürekli olarak ürünlerimizdeki kaliteyi artırmayı amaçlamaktayız.

Bilimsel anlamda yaptığımız ilerlemeler hem ürünlerimizdeki kalitenin kesinliğini garantilemekte hem de müşterilerimizin de güvenini kazanmaktadır. Müşterilerimiz ile aramızda olan güven bağı bizim için en önemli sorumluluklar arasında gelmektedir. Bu güven ilişkisini sabit tutmamız sayesinde kaliteden asla ödün vermemekteyiz.

Tablet Tuzu ve Kaya Tuzunun faydaları

Tablet Tuzu su yumuşatma işlemini gerçekleştirmek için su arıtma ve yumuşatma cihazlarının reçineleri sodyum iyonlarının değişimini yapar. Rejenere edilmesi çok önemlidir. Çünkü reçineler kalsiyum iyonlarını tuttukları için bir süre sonra deforme olmaktadır. Kendi ürettiğimiz tablet tuzları son kalite olup müşterilerimizin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği ürünlerdir.

Bir diğer ürettiğimiz tuz çeşidi genel olarak en popüler olan ve kullanımı en yaygın olan Kaya Tuzudur. Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan Kaya Tuzu sofralarımızda yemeklerimize tat veren en önemli etkendir. İnsan vücudunun alması gereken 84 mineralin tümünü içinde bulundurur. İşlenmemiş tuz olarak da bilinen kaya tuzu yemeklerin tadını güzelleştirmesinin yanında damar sağlığı, kan şekeri ve bağışıklık üstünde olan etkisi oldukça fazladır. Bununla birlikte cilde peeling yapıldığı zaman cilt üzerinde bulunan ölü hücreleri yok ederek sıkılaştırır. Kaya tuzu ile cilt maskesi yaparak sizler de sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Tablet Klorun kullanımı

Kullanımı son derece kolay olan Tablet Klor bir file içine uygun miktarda koyularak suyun içine bırakılır. Klor suya bırakıldıktan sonrasında belli bir süre içerisinde çözülerek suya karışır. Ardından belirli süre aralıklarında kontrol edilip tabletin tam anlamında suya karışıp karışmadığına bakılır. Klorun suda tamamen çözünmesinin ardından fileye tekrardan aynı adette tablet konulur. Kalsiyum hipoklorit sular için harika bir dezenfektan olmakla beraber hem yüzme havuzlarında hem de farklı üretimi yapılarak içme sularında kullanılabilir. Tablet klor üretimlerimiz piyasadaki en kaliteli ürünler olmakla beraber müşterilerimiz tarafından da önerilmektedir.

Gerek insan sağlığı gerek sanayi alanı olarak çok fazla alanda kullanılan tuz biz insanlar için en kıymetli madenlerden. Bu madeni siz değerli müşterilerimizin kullanımına özenle ve özveri ile sunmak konusunda çok büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Bu alandaki hizmetlerimizi en kaliteli şekilde sunduğumuz internet sitemizden görebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz hakkındaki bilgilere, iletişim numaralarımıza ve daha birçok içeriğe sitemizden ulaşabilirsiniz.