Aldığı ödüller, oynadığı filmler ve keyifli kişiliğiyle birlikte sinemaseverlerin gönlünde taht kurmayı başarmış oyunculardan biri olan Cate Blanchett, gerçekten de oyunculuğuyla uzun zaman önce kendisini kanıtlamayı başarmış bir aktristir. Sadece film izle içerisinde yer almasının bile o filmi izlemeye yeteceği bir oyuncu olan Cate Blanchett, sinema dünyasında sayılı bulunan oyunculardan biridir.

Cate Blanchett Filmleri

2000’li yılların başından itibaren yer aldığı sinema hd film izle adından sıkça söz ettirmeyi başaran bir oyuncu olan Cate Blanchett, aynı zamanda birçok sinemaseverin de en sevdiği oyunculardan biri haline gelmiştir. Son derece kaliteli bir oyuncu olan Blanchett, türü fark etmeksizin oynadığı dram; macera, komedi ve gerilim filmlerinde kendisini kanıtlamış ve sinema dünyasına birçok başyapıt bırakmayı başarmıştır. Bu başyapıtlarıyla birlikte birçok da ödüle layık görülen Blanchett, sinema dünyasında filmleri en çok beğenilen kadın oyuncuların başında gelmektedir. Filmleri de kendisi gibi son derece kaliteli olan Cate Blanchett film, gerçekten izlenmeye değer filmler arasındadır. İşte siz değerli izleyicilerimize en sevilen Cate Blanchett filmleri …

Elizabeth

1588'de iki inanç, iki krallık, iki hükümdar çatışır. Papalık İspanya, Elizabeth'i devirmek istiyor. Philip bir filo kurar ancak saldırmak için bir nedene ihtiyacı vardır. İspanya, Elizabeth'in kuzeyde ev hapsinde tutulan kuzeni Mary Stuart'ı, kraliçe ve baş sekreteri Walsingham'a karşı gizli bir komplo planlamak için bir piyon olarak kullanır. Tuzak kurulur ve filo Fransız kara kuvvetleriyle karşılaşmaya ve saldırmaya başlar. O aylarda, Bakire Kraliçe, Walter Raleigh’e âşık olur ve onu denizden ve Amerika’dan uzak, saraya yakın tutar.

The Aviator

Yapım R.K.O.'daki ilk film yıllarından başlayarak milyarder Howard Hughes'un biyografisini konu almaktadır. Bununla birlikte, görüntüler çoğunlukla yeni uçakların tasarımı ve pazarlanmasındaki rolüne odaklanır. Hughes, deneysel uçaklar tasarlamak için birkaç servet harcayan ve daha sonra ezeli rakibi Juan Trippe'nin sahibi olduğu Pan Airlines ile rekabet etmek için TWA'yı kuran bir bir rakipti. Hughes'un hayatında, Katharine Hepburn ile uzun bir ilişki de dahil olmak üzere birçok kadın vardı. Bununla birlikte, Hughes erken yaşlardan itibaren germofobikti ve ciddi zihinsel sağlık sorunlarından muzdaripti.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Yüzyıllardır kayıp olduğuna inanılan Antik Yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi ile Frodo adlı küçük bir hobbite verilir. Gandalf, yüzüğün aslında Karanlık Lord Sauron'un, Tek Yüzüğü olduğunu keşfettiğinde, Frodo onu yok etmek için Kıyamet'in yarıklarına destansı bir yolculuğa başlamalıdır. Ama tek başına gitmez. Ona Gandalf, Elf Legolas, Cüce Gimli, Aragorn, Boromir ve üç hobbit arkadaşı eşlik eder. Tek Yüzüğü yok etme arayışları, Karanlık Lordlar yönetimini sona erdirmenin tek umududur.

The Ragnarok

2017 yılında seyirciyle buluşan Thor serisinin üçüncü filminde Norveç kıyametinin gelişini görüyoruz. Thor, evrenin en uzak ucunda, Asgard'dan çok uzakta kapana kısılmıştır ve bir çıkış yolu bulamamaktadır. Ayrıca, güçlü çekiç onunla değil ve Asgard yıkımın eşiğindedir. Ragnarok'un zamanı geldi ve sonunda tüm Asgard’lıları yok edecek olan yıkımdan acımasız Hela sorumludur. Ancak Asgard'ı kurtarmak için önce özgür kalmalı ve eski müttefiki Hulk'un onunla yüzleştiği ölümcül bir yarışmayı kazanmalıdır.

The Gift

Georgia, Brixton'da dul olan Annie Wilson, ölü büyükannesini gören bir falcıdır. Okul müdürü Wayne Collins'in nişanlısı Jessica King ortadan kaybolduğunda, Annie, Jessica'nın öldürüldüğünü ve vücudunun bir gölete atıldığını açıklayan bir vizyon görür. Şerif, Pearl Johnson'a vizyonunu anlatır ve Johnson, şüphelerine rağmen, Annie'nin müşterilerinden biri olan Valerie'nin tacizci kocası Donnie Barksdale'in evindeki göleti arar. Donnie, Annie ona Valerie'yi terk etmesini tavsiye ettikten, Annie'yi büyücülükle suçladıktan ve ona ve çocuklarına Cehenneme döneceğini söyledikten sonra Annie ve üç çocuğunu defalarca tehdit etti. Valerie, Donnie yokken aramaya söz verir ancak arama devam ederken adam geri döner.

Carol

Patricia Highsmith'in çığır açan romanı Tuzun Bedeli'nden uyarlanan Carol, 1950'lerin New York'unda kendilerini beklenmedik bir aşk ilişkisi içinde bulan çok farklı geçmişlere sahip iki kadını takip ediyor. Günün geleneksel normları, yadsınamaz cazibelerine meydan okuduğunda kalbin değişme kapasitesini ortaya çıkaran dürüst bir hikâye ortaya çıkıyor. 20'li yaşlarında genç bir kadın olan Therese Belivet, bir Manhattan mağazasında çalışan ve aşksız bir gerçek hayattaki evliliğe hapsolmuş çekici bir kadın olan Carol ile tanıştığında tatmin edici bir hayat hayal eden bir tezgahtardır. Aniden bağ kurduklarında ilk karşılaşmalarının masumiyeti azalır ve bağ derinleşir.

Don’t Look Up

Astronomi öğrencisi Kate Dibiasky ve profesörü Dr. Randall Mindy, Güneş Sistemi'nin yörüngesinde dönen bir kuyruklu yıldız hakkında inanılmaz bir keşifte bulunur. Sorun Dünya ile doğrudan çarpışma rotasındadır. Kimse gerçekten umursamıyor gibi görünse de durum ciddidir. İnsanları Everest Dağı büyüklüğünde bir gezegen katili hakkında uyarmanın navigasyon için olumsuz bir gerçek olduğu ortaya çıkar. Dr. Oglethorpe'un yardımıyla Kate ve Randall, onları kayıtsız Başkan Orlean'ın ofisinden damadı ve personel şefi Jason'ın neşeli sabah programı The Daily Rip'e götüren bir medya gezisine çıkarlar.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Bilbo ve cüceler, ejderha Smaug'un, Laketown'u ateşe vermesini Yalnız Dağ'dan izliyorlar. Bard hapishaneden kaçar ve sonunda Smaug'u siyah bir okla öldürür. Smaug'un düşmüş bedeni, şehrin altınlarıyla tekneyle kaçan Laketown lordu ve yandaşlarını ezer. Bard, Laketown'un yeni lideri olur ve halkını Dale harabelerine sığınmaya yönlendirir. Devasa bir hazineye sahip bir dağda Thorin saplantılı bir şekilde Bilbo'nun daha önce bulup sakladığı Arkenstone'u arar. Laketown'dan kurtulanların Dale'e kaçtığını duyduğunda, Lonely Mountain'ın girişinin mühürlenmesini emreder.

Robin Hood

Film bir grup özgürlük savaşçısı olarak adlandırılan ama aslında hükümete göre haydut olan Robin Hood ve onun ekip arkadaşlarının yaşadıklarına odaklanmaktadır. Robin Hood şehre yeniden döndüğünde bir Lady ile taşınması sonrasında olaylar gelişirken hükümet ise Robin Hood’u bulup öldürmek ister. Zenginlerden çalıp fakirlere dağıtan ve eşitliği savunan Robin Hood’un üstüne doğru gelen düşmanları ve hükümeti bir şekilde alt etmesi gerekir. Zenginlerin azılı düşmanı fakirlerin ise sevilen kahramanı Robin Hood haklının yanında haksızını karşısında!

Mr. Ripley

Filmde Ripley ile Greenleaf farklı sosyal sınıflarda yaşayan gençler olsa da oldukça iyi arkadaşlardır. Fakat yoksul olan Tom oldukça hırslı biridir. Tom’un hayatta en çok istediği şeylerden biri parayken Dickie'nin her şeye zengin ailesinden dolayı sahip olması Tom’u sinir etmektedir. Bir gün Dickie’nin babası Tom’u yanına çağırır ve ona bir teklif sunar. Tom’un arkadaşı evden çekip gitmiş ve İtalya’da tatil yapmaktayken Dickie’nin babası Tom’u İtalya’ya gidip arkadaşını geri döndürmesi için bir teklif sunduğunda nihayet Tom’un beklediği an gelmiştir.