Erdal Can Alkoçlar hakkında en çok merak edilen konu okul mezuniyeti. Erdal Can Alkoçlar ne mezunu, bitirdiği en son okul hangisi, hangi okulu bitirdi, mezun olduğu okullar nedir sorularının yanıtları aranıyor. Ayrıca Erdal Can Alkoçlar mezuniyetleri, bitirdiği okullar, aldığı eğitimler, hangi okullardan mezun sorularının yanıtları ortaya çıktı. Erdal Can Alkoçlar New York Institute of Technology okulundaki eğitimini yarım bırakmış ve genel anlamda sağlık sektörü başta olmak suretiyle değişik girişimleri bulunmaktadır.

Erdal Can Alkoçlar ne mezunu hangi okulu bitirdi?

Erdal Can Alkoçlar New York Institute of Technology okulunda gördüğü profesyonel eğitimi yarıda bırakarak iş girişimlerine başladı. Bu girişimlerini başta tüm insanoğlu ve canlılara destek olabilmek için yapmaktadır. Son yılların en büyük sorunu ve en büyük problemlerinden birisi olan virüse karşı da çeşitli buluşlar ve fikirler sunmuştur.

Bunlardan önde geleni ise Korona Virüs ve Ebola Virüse karşı yapmış olduğu çalışmalardır. Gerek bireysel olarak gerekse Ar-Ge çalışmalarını yürüttüğü Mas İlaç şirketindeki ekip çalışanlarıyla devamlı olarak etkili çözümler sunmaktadırlar. Ebola Virüs için geçtiğimiz senelerde ‘’Novir’’ adlı bir anti viral formülasyon kullanmıştır.

Bu formülasyonu kullanırken destek olduğu devletin halkından 10 Ebola Hastası Novir’i kullanarak hayatta kalmayı başarmıştır. İyi sonuçlar gözlemlenen kişilerin hastalığı daha da iyiye gittiği gözlemlenmiştir. Ek olarak bu süreci başlatmaya destek olan Sierre Leone devletinin Moskova Büyükelçisi John Sahr Yambasu’nun fazlaca faydası olmuştur.

Sierre Leone adlı devlette proje başarı göstermiş bir noktaya ulaştıktan sonrasında ise Ebola ile savaşan ve gelecekte bu virüsün olabilme tehlikesine rağmen değişik ülkelere de Novir adlı ilacı ihraç edilerek ruhsatlandırılmıştır.

Bu devletler:

  • Kazakistan
  • Bulgaristan
  • Yunanistan
  • İtalya
  • Azerbaycan
  • Türkmenistan
  • Macaristan
  • Türkiye oldu.

Erdal Can Alkoçlar mezun olduğu okullar nedir hangi okullardan mezun?

Korona Virüs ile ilgili de emekler sürdüren Alkoçlar, bu virüse karşı ise destek tedavi formülasyonu oluşturarak insanlara destek olmaya çalışmıştır ek olarak ilerleyen günlerde aşı tedavisi hakkında da kendisinden açıklamalar beklenmektedir. Yalnızca Ar-Ge projesiyle kalmak istemeyen daha değişik alanlarda da kendisini gösteren Alkoçlar, bu zamana kadar yapmış olduğu patent başvuruları ile de Dünya üstündeki mucitlerin en önünde gelmektedir.

143 tane başvurduğu ve 280’den fazla beklemekte olan patentlerin hepsinin bizzat kişisel mucididir. Bunların yanında ise yapmış olduğu projelerin 44 tanesi PCT’ye haizdir. PCT ise acil gelişen vakalarda süratli netice alınmasını elde eden testlere verilen isimdir.

Alkoçlar, sildenafil dahil olmak üzere iyi bilinen birçok pde5 inhibitöründen daha güçlü PDE5 ve PDE4 baskılayıcı özelliklere sahip olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış flavonol glikozit türevlerine bağlı on iki 3,7-bis (2-hidroksietil) PCT onaylı patentine sahiptir.

[2] Alkoçlar ve Yeşil, tahmini değeri 3.320.000.000 ABD Doları olan 100’den fazla anti-viral formülasyon ve moleküler patent başvurusunun mülkiyetini elinde bulundurmaktadır (emsal bankanın kıymetlendirme değeri esas değer tahmini olarak alınmıştır).

Çeşitli hukuk davalarına karşı devam etmekte olan bir hukuk mücadelesi söz konusudur ve Alkoçlar “haksız rekabet avantajı” sağlayan 3,7-bis (2-hidroksil) flavonoidler ve glikopiranosit türevlerinin Yeşil & Alkoçlar patentli kolay üretim yöntemlerine ilişkin birkaç hukuki sürecin içindedir.