Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı kaldığı yerden devam ediyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya hangi gün hangi kanalda oynuyor? Esra Ezmeci evli mi, Esra Ezmeci eşi kim ve Esra Ezmeci burcu ne? sorularının yanıtları araştırılıyor. Televizyon ekranlarında program yapmaya devam eden ve ekranların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Esra Ezmeci’nin yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor.

Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümünden 1.lik ile mezun olan ve yine Haliç Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını yapan Esra Ezmeci, daha sonra Klinik Psikolog ile çalışmaya başladı. Üsküdar Üniversitesi’nde Adli Bilimler Doktorası yapan, stajını Çapa’da tamamlayıp renderbet daha sonra 8 yıl boyunca Balıklı Rum Hastanesi’nde Bağımlılık ve Psikiyatri kliniklerinde aktif olarak çalışan Ezmeci, şu an kendi kliniğinde hizmet veriyor.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya hangi gün hangi kanalda?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı hafta içi her gün Fox TV kanalında yayınlanıyor. Program Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 16.00’da başlıyor. Sunuculuğunu Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin yaptığı programın prodüksiyonunu Karga Film ve Fox İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi üstleniyor.

Hafta içi her gün yayınlanan programda konuklar, hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları kişilerle stüdyoda bir araya gelecekler ve sıkıntılarına çare arayacaklar. Hayata dair tüm anlaşmazlıkların ve mağduriyetlerin işleneceği programda birçok sorun masaya yatırılacak. Stüdyoda 10 kişiden oluşan ve halk içinden seçilmiş jüri ise vakalarla ilgili düşüncelerini açıklayacak ve kimin haklı olduğu konusunda fikirlerini söyleyecekler.

Esra Ezmeci nereli?

1 Ağustos 1985 İstanbul doğumlu olan Esra Ezmeci İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Ezmeci, kendi kliniğinde hizmet vermesinin yanı sıra, kişisel gelişim ve psikolojinin çeşitli alanları ile alakalı eğitimler ve seminerler de düzenlemektedir. Aynı zamanda yazar olan Esra Ezmeci, Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın adlı kitapların da yazarıdır.

Esra Ezmeci evli mi eşi kim?

Fox TV’de yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını hazırlayıp sunan Esra Ezmeci evli değildir. 2015 yılında boşanan ve 1 oğlu olduğu bilinen Esra Ezmeci’nin eski eşi Tutku Dalmaz’dır. Çift 2005 yılında evlenip 2015 yılında boşanmıştır.

Esra Ezmeci burcu ne?

1 Ağustos doğumlu olan Esra Ezmeci’nin burcu Aslandır. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Etilerde’de bulunan ve Terapi Evreni adını taşıyan terapi merkezinde hizmet vermeye devam etmektedir. Ezmeci, bağımlılık tedavisi, aile / ilişki / evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir.