Evinizi paylaştığınız hayvanlar sizlerle ortak alanlarda yaşar. Eğer evinizde bakımını yaptığınız hayvanlar için kedi evi ya da köpek evi gibi alanlar yoksa koltuklarınız, halılarınız ve yataklarınız onların da yaşam alanı haline gelir. Oyun oynama isteği ve tırmalama iç güdüleri ile hareket eden kedileriniz ve köpekleriniz ev mobilyalarınıza hasar verebilir. Hem bu hasarın önüne geçmek için hem de evcil dostlarınızın kendilerine ait güvenli bölge ve yaşam alanlarının olması için özel üretilen yatakları tercih etmelisiniz. Günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiren hayvanların rahatlıkla uyuyabilecekleri hayvan yatakları konforlu ve ihtiyaçlarına uygun şekillerde üretilir.

Evcil hayvanlarınızın yataklarına alışma süreleri değişkenlik gösterebilir. Bu süreçte sabırlı davranmalısınız. Kedi ve köpekleri yatağa alıştırmak için sevdikleri oyuncakları ya da onlara ait eşyaları yatağın üzerine ve yanına yerleştirirseniz benimsemelerini kolaylaştırabilirsiniz.

Kedi ve Köpekleriniz İçin En Uygun Yatakları Tek Tıkla Satın Alın

Juen Pet Market, yılların tecrübesi ve profesyonelliği ile veteriner kliniğinin yanı sıra evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını bir arada sunan pet marketi ile sizlerle. Kedi, köpek, hamster, muhabbet kuşu, tavşan gibi pek çok evcil hayvan için gerekli tüm ürünlere anında ulaşabilirsiniz. Kedi ve köpeklerinizin rahat edebileceği ve konforlu bir uyku geçirebileceği yataklar zengin çeşitlilikte özel kategorilerde sizlere sunuluyor. Sizler de evcil dostlarınızın kendilerine ait bir yatağı ve yaşam alanı olmasını istiyorsanız kategorileri inceleyerek yatak çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Köpek Yatağı Nasıl Olmalı

Köpek yatakları farklı köpek boyutlarına uygun olarak büyük, orta ve küçük boylarda üretilir. Köpek yatağı satın alırken köpeğinizin boyuna uygun bir seçim yapmanız gerekir. Küçük yataklar büyük cüsseli köpekleriniz için rahat olmayacaktır. Ayrıca köpek yataklarının kılıfı ve iç dolgusu yumuşak olmalı. Böylelikle köpekleriniz yatakta ne kadar uzun kalırsa kalsın rahat hissedecektir. Yatakların dış kaplamaları keçe, pelüş gibi farklı kumaşlardan yapılır. Köpek yatağı seçerken köpeğinizin hangi zemin ve alanları yatmak için tercih ettiğini gözlemlemeli ve ona yakın kumaşlarda yataklar seçmelisiniz.

Köpek Yatağı Nasıl Olmalı

Kedi Yatağı Nasıl Olmalı

Günün 18 saatini uyuyarak geçiren kediler için yataklar çok önemlidir. Genellikle sıcak ve yumuşak yerlerde uyumayı seven kediler için pek çok farklı formda kedi yatağı bulabilirsiniz. Pelüş kedi yatağı, kedi kalorifer yatağı gibi yataklar evin farklı alanlarına konumlandırılabilir. Kapalı ve ışık sevmeyen alanlarda uyuyan kedileriniz için perdeli ve üstü kapalı kedi yataklarını tercih edebilirsiniz. Birden fazla kediye sahipseniz kedi yatağı büyük seçeneklerini tercih etmeniz uygun olacaktır. Birbirine sokularak uyumayı seven kedileriniz bir arada rahatlıkla uyuyabilirler. İdeal bir kedi yatağı yumuşak olmalı ve çok yüksek olmamalı. Yüksek yataklara kedileriniz ulaşmakta zorlanabilir ve yatakta uyumak istemeyebilir. Kedi yatağında onlarca seçeneğe buradan ulaşabilirsiniz.