Günümüzde evden eve nakliyat en çok ihtiyaç duyulan sektörlerden birisidir. Kentleşme ile beraber bu hizmet çok fazla kollara ayrılmıştır.  Kentlerde insanlar ev değiştirmek istedikçe veya yeni bir eve kurmak istediğinde devreye İstanbul evden eve nakliyat sektörü girmektedir. Bizim firmamız ise sizlere bu hizmeti 20 yılı aşkın bir süredir vermektedir. Sizlerde nakliyat hizmeti almak istiyorsanız hemen firmamızla iletişime geçin.

Size bir telefon kadar yakınız 0532 308 58 13

EVDEN EVE NAKLİYAT NASIL YAPILMALIDIR?

Evden eve nakliyat hizmetinde önemli olan konulardan ilki müşterilerimizle doğru, güzel ve ahlaklı iletişime geçmektir. Sonuçta müşterilerimiz bizlere evlerini açıyor ve emanet ediyor. Ekip arkadaşlarımızla arkamızda mutlu tebessümler bırakmak tabi ki bizim görevimiz oluyor. Müşteri memnuniyetinden yana diğer önemli konu ise eşyaların taşınması. Bir müşterimizin evine gittiğimizde onların eşyası onlar için pek tabii kıymetli olacaktır. Bizlerde bu eşyalar sıradan bir karton parçası dahi olsa özenle ve titizlikle paketlenmesi gerekmektedir. Hijyenik ve özenli bir paketleme olmadığı sürece yapılan işin hiçbir kıymeti ve ahlakı kalmaz.

Pekala evlerinizdeki eşyaları hijyenik ve özenli ambalaj olduktan sonra taşıması nasıl olmalı. Profesyonel ekip arkadaşlarımız ve kullandığımız ekipmanlarla beraber tasıma adımı %100 konfor sağlamaktadır. Özenle paketlenmiş eşyalar ekip arkadaşlarımız eşliğinde araçlarımıza taşınır. Taşınma esnasında hiçbir eşyaya zarar gelmemesi adına en ufak eşyalar bile sırasına göre taşınır. Araçlarımıza taşıdıktan ve düzenledikten sonra diğer adımımız ise istenilen, taşınacak konuma doğru nakliyat yapılmasıdır.

Nakliyat işlemi bittikten sonra geriye kalan işlem titizlikle yüklediğimiz gibi indirmektir. Paketlenmiş eşyalar sırasına göre uzman ekiplerimiz tarafından en ufak zarar gelmeyecek şekilde indirilir. İndirdikten sonra eşyalarınızla sizi yüzüstü bırakmaz tabi ki. Paketlemeler açılır eşyalar müşterinin isteği üzere eve yerleştirilir. Evinizi topladığımız gibi aynı şekilde iade ederiz.

Bizlerden bu hizmeti aldığınızda eşyalarınızda değişen tek şey konumu olacaktır. Düzeninizi bozmadan siz değerli müşterilerimizin eşyalarını tertemiz şekilde geri bulacaksınız.

EVDEN EVE NAKLİYAT DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Evden eve nakliyat, ev taşıma sektöründe nasıl hizmet verdiğimizden bahsettik. Peki ya sizlerin dikkat etmesi gereken önemli hususlar nelerdir?

Öncelikle her şeyin planlanmış olması. Karma düzen bir şekilde ilerlenen nakliyat hizmetin verim almanız söz konusu bile değildir. Bir sonraki dikkat etmeniz gereken husus gelecek firmanın neyi paketleyip taşıyacağı. Firma adına kullanması için hangi eşyaların taşındığını belirtiniz. Bunu sizden firma istemiyorsa şüphelenmeniz gerekecek bir konudur. Hangi eşyaların taşınacağının planını oluşturduktan sonra yapacağınız bir diğer işlem nakliyat sigortasıdır. Eşyalarınızı nakliyat sigortasıyla güvenceye almayı unutmamalısınız. Taşıyacak firma dahilinde oluşacak her türlü zarardan sigorta ile korunabilirsiniz.

Sigorta ardından nakliyat sözleşmesi imzalayın. Bu size hizmet aldığınız firmanın size sağlaması gereken bir sözleşmedir. Herhangi olumsuz durumda bu sözleşme çok işinize yarayacaktır. Sıradan bir nakliyat, bir şey olmaz gibi düşünceler kapılmayıp işinizi sağlama alın. Sizler için tüm bu adımların listesini hazırladık.

NAKLİYAT HİZMETİ ALMADAN ÖNCE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

  1. Her şeyin planlanmış ve belirtilmiş olmalıdır. Bu planlamayı firma ile mutlaka görüşün.
  2. Nakliyat sözleşmesi imzalayın. Bu sözleşme sizi birçok olumsuzluktan koruyacaktır.
  3. Nakliyat sigortası imzalayın. Bu sigorta ise eşyalarınıza gelebilecek zararlardan ötürü alınabilecek bir önlemdir.
  4. Firmanın belgelerini tescilli evraklarını ve yetki belgesinin olmasına özen gösterin
  5. Seçeceğiniz firmanın bulunduğunuz şehirde verdiği hizmetlerin yorumlarını okuyun
  6. Kendini tanıttığı sosyal medya veya internet sitesindeki verdiği resim veya hakkımızda bölümünü kesinlikle okuyup firma hakkında bilgi sahibi olun.

iskendernakliyat.com

Size bir telefon kadar yakınız 0532 308 58 13

Tüm bu hususları uyguladıktan sonra geriye kalan şey o doğru firmayı seçmek olacaktır. Firmamız sizlere bu güvencelerin hepsini sağlamaktadır. Çekinmeden bizlere ulaşıp bu hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.